Geen garage? Geen nood! Een carport garage helpt u uit de brand.

Een carport garage: geen garage, toch onderdak en bescherming voor uw voertuig.

Een carport garage: geen garage, toch onderdak en bescherming voor uw voertuig.

Niet iedereen heeft de mogelijkheid een garage bij de woning te bouwen. Dat kan vanwege financiële redenen zijn of wettelijke regels. Maar wellicht dat een carport dan wel uitkomst kan bieden. Laten we het een carport garage noemen: een overkapping om uw auto of motor onder te stallen, alsof het een garage is. Groot voordeel van een carport garage is dat weersinvloeden nauwelijks meer vat op uw voertuig hebben.

En laten we eerlijk zijn: vaak wordt een garage helemaal niet gebruikt waarvoor hij bedoeld is: we slaan er van allerlei rommel in op en de auto staat nog steeds buiten. Tja, ook dan kan een carport handig zijn en een aanvulling op de garage. Een carport zullen we niet zo snel voor alleen opslag gebruiken. Al was het alleen al voor de buren, zo netjes zijn we dan weer wel.

Waar moet u aan denken bij een carport garage? Een eenvoudige terrasoverkapping, opgebouwd uit een onderhoudsvrije aluminium constructie met polycarbonaat of glazen panelen als dakplaten. Door deze panelen komt ruimschoots licht in de carport, wat een vrij gevoel van buitenleven geeft. Eventueel kan een dergelijke carport uitgebreid worden met zijwanden of achterwanden, bijvoorbeeld van polycarbonaat, glas, maar ook aluminium schuttingdelen.

Zo vormt een carport wel een waardevolle aanvulling op uw woning, ook al heeft u geen garage. De carport heeft de looks en uitstraling van een moderne terrasoverkapping waar u mee voor de dag kunt komen. En uw auto zal er blij mee zijn!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een carport als garage

Is een carport goedkoper dan garage?

Ja, een carport is vele male goedkoper dan een garage. Een carport als garage is namelijk alleen een extra overkapping op uw oprit. Dit hoeft niet veel te kosten in vergelijking met een echte garage. De prijs begint al bij €2172,34. Dit is nog minder dan een kwart van de kosten van een normale garage die gemiddeld €15.000,- kost.

Wat is het verschil tussen een carport en een garage?

Het verschil tussen en garage en een carport als garage is dat een garage een hele nieuwe aanbouw aan een huis is die rondom helemaal is dichtgemaakt. Een carport is een overkapping die u kunt plaatsen op een oprit of in de tuin. Het bestaat uit een paar aluminium palen en een dak. Er zijn verschillende onderdelen die u kunt personaliseren aan de carport om uw behoeftes te vervullen.

Zorgt een carport garage voor een hogere waarde van uw woning?

Een carport kan voor een meerwaarde zorgen van uw woning. U bent niet de enige die kunt profiteren van de carport. Toekomstige bewoners van uw huis zullen dit ook erg op prijs kunnen stellen. Het biedt een bescherming voor de auto, geeft extra luxe aan de woning en een fijne parkeergelegenheid aan de woning. Deze factoren kunnen de waarde van uw woning omhoog laten gaan.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..