KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Geen garage? Geen nood! Een carport garage helpt u uit de brand.

carport image 2
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een carport garage: geen garage, toch onderdak en bescherming voor uw voertuig.

Niet iedereen heeft de mogelijkheid een garage bij de woning te bouwen. Dat kan vanwege financiële redenen zijn of wettelijke regels. Maar wellicht dat een carport dan wel uitkomst kan bieden. Laten we het een carport garage noemen: een overkapping om uw auto of motor onder te stallen, alsof het een garage is. Groot voordeel van een carport garage is dat weersinvloeden nauwelijks meer vat op uw voertuig hebben.

En laten we eerlijk zijn: vaak wordt een garage helemaal niet gebruikt waarvoor hij bedoeld is: we slaan er van allerlei rommel in op en de auto staat nog steeds buiten. Tja, ook dan kan een carport handig zijn en een aanvulling op de garage. Een carport zullen we niet zo snel voor alleen opslag gebruiken. Al was het alleen al voor de buren, zo netjes zijn we dan weer wel.

Waar moet u aan denken bij een carport garage? Een eenvoudige terrasoverkapping, opgebouwd uit een onderhoudsvrije aluminium constructie met polycarbonaat of glazen panelen als dakplaten. Door deze panelen komt ruimschoots licht in de carport, wat een vrij gevoel van buitenleven geeft. Eventueel kan een dergelijke carport uitgebreid worden met zijwanden of achterwanden, bijvoorbeeld van polycarbonaat, glas, maar ook aluminium schuttingdelen.

Zo vormt een carport wel een waardevolle aanvulling op uw woning, ook al heeft u geen garage. De carport heeft de looks en uitstraling van een moderne terrasoverkapping waar u mee voor de dag kunt komen. En uw auto zal er blij mee zijn!

203