KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een terrasoverkapping winddicht maken kunt uzelf!

Tuin overkapping aan huis
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Zelf een terrasoverkapping winddicht maken doet u zo

U kent het misschien wel. Zit u niet lekker op uw terras, in de tuin, afgedekt tegen de zon, en begint het te waaien. Dan gaat de temperatuur al snel van aangenaam naar onaangenaam. Dit terwijl u zo graag buiten bent! Vervelend… Maar u kunt via Solundo de terrasoverkapping winddicht maken. Stel zelf het gewenste pakket samen via de site, wacht tot het bezorgd wordt en begin met bouwen! We leggen u hier uit wat de voordelen zijn en hoe het werkt. Aan het einde weet ook u hoe u een winscherm overkapping zelf kan maken.

 

Waarom ook u de terrasoverkapping winddicht moet maken

Ook in de herfst, winter of lente kan het erg lekker zijn om buiten te zijn. Maar misschien is het dan nog net te fris om er volop van te kunnen genieten. De wind is net te koud, de temperatuur ligt iets te laag of het weer is te nat. Maar binnen komen de muren op u af. Dan is de oplossing om de terrasoverkapping windicht te maken. Door dit te doen, behoud u de warme temperaturen, zit u uit de wind en zal er geen nattigheid binnenkomen.

Een afdak zelf dichtmaken klinkt misschien lastig, maar dat hoeft het niet te zijn. Via Solundo kunt u een handleiding op maat bijbestellen. Hierin leggen wij stapsgewijs aan u uit, hoe u zelf de terrasoverkapping winddicht kan maken.

Het pakket samenstellen

Via onze site kunt u uw eigen pakket samenstellen om uiteindelijk het afdak dicht te maken of om een windscherm overkapping zelf te maken. Hierbij dient u eerst een keuze te maken uit een aantal vereisten. Denk hierbij aan het uiteindelijke formaat, de kleur, de sierlijsten en bijvoorbeeld de staanders. Dit dient als basis om het afdak dicht te maken. Nadat u hier een keuze in heeft gemaakt, krijgt u de extra opties te zien.

In de extra opties kunt u kiezen of u bijvoorbeeld een terras verwarmer erbij wilt kopen, zodat de warmte altijd in de buitenruimte blijft hangen. Maar er zijn nog tal van andere opties, zodat u uw afdak helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. Eenmaal klaar, dan kunt u het pakket bestellen!

Wij proberen uw pakket binnen zes weken bij uw voordeur af te leveren. Tijdens deze periode houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom uw bestelling. Lukt het ons niet? Dan zullen we samen tot een oplossing komen om u alsnog tevreden te krijgen. Daarna kunt u de terrasoverkapping winddicht maken voor de koudere maanden die komen gaan. 

Gaat u het afdak dichtmaken na ontvangst, maar komt u er niet helemaal uit? Stel dan gerust vragen aan onze klantenservice. Zij staan u graag te woord, zodat u het winddicht maken van de overkapping snel geregeld heeft.

Hoe kan ik een overkapping winddicht maken?  

Met deze stappen kunt u een overkapping winddicht maken:

- Zijwanden plaatsen. Bestel uw gewenste zijwand(en) via Solundo en ga zelf aan de slag.

Plaats schuttingdelen op de plekken waar de wind vaak vandaan komt.

- Plaats zogeheten screens.

203