KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een terrasoverkapping als kunststof serre of serre glas

glazen-schuifwanden-op-maat-gemaakt
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Aanbouw van een aluminium serre, serre glas en kunststof serre.

Al jaren is er een trend zichtbaar naar meer buiten leven en genieten en een terrasoverkapping is daar een mooie uiting van. De terrasoverkapping mag zich nog steeds verheugen in een groeiende populariteit. En dan ineens kan ook zomaar de vraag naar een aluminium serre naar boven komen: een wintertuin aan uw woning, rondom voorzien van glas. Eigenlijk méér dan een terrasoverkapping, waar we eerder van een zomertuin spreken.

We willen de mogelijkheid om een aluminium serre te bouwen hier niet onbesproken laten. De associatie mag misschien wat ouderwets zijn, maar dat is hij zeker niet. De aluminium terrasoverkappingen van Solundo zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid, helemaal naar de maatstaven van deze tijd. Voorzien van glazen schuifdeuren of zelfs glazen vaste wanden, kunt u er oprecht een kleine serre of grote serre van maken.


Terrasoverkapping van polycarbonaatplaten

De terrasoverkapping wordt vaak van polycarbonaatplaten voorzien en natuurlijk kan dat bij een serre ook; laten we dat gemakshalve een kunststof serre noemen. Niet echt een kunststof serre natuurlijk, maar om het verschil met een serre glas duidelijk te maken. Trouwens, ook vaste wanden met polycarbonaat zijn mogelijk. Meestal zal een serre aluminium toch wel rondom van glas voorzien worden, dus zowel op het dak als in de wanden. Vaak op het zuiden aan de woning gebouwd, zodat zonlicht voor een aangename opwarming kan zorgen. En dat al vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. ’s Zomers te warm? Passende zonwering biedt daar ruime mogelijkheden, maar da’s een verhaal apart.

Serre van aluminium of van glas

Een aluminium serre of beter serre glas wordt vaak als extra woonruimte benut. Echt een verlengstuk van de woning dus. In de winter wordt deze ruimte ook vaak gebruikt als opslag voor uw planten die niet winter-hard zijn. Vandaar de naam wintertuin. Soms wordt een serre aluminium vrijstaand opgebouwd, dat kan natuurlijk ook. Wat ons betreft zijn er mogelijkheden genoeg om een grote of kleine serre te realiseren. Het assortiment van Solundo omvat alle varianten om elke type serre glas aan of bij uw woning te realiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een serre overkapping!

203