Een serredak van glas maakt uw serre helemaal af!

Lees in dit artikel meer over de mogelijkheden voor het plaatsen van een glas serre in uw tuin.

Creëer een panoramisch uitzicht met een serredak van glas 

Geniet u ervan om vrienden uit te nodigen en samen in uw tuin te zitten, maar mist u nog een plekje in uw tuin waar u droog kunt zitten en de zon niet te krachtig is? Dan is een glas serre voor u de ideale optie. Bij Solundo kunt u een serre zelf samenstellen en vervolgens ook zelf bouwen. Lees hier meer over de voordelen van een glas serre en hoe het zelf samenstellen van een glazen serre precies werkt.  

De voordelen van een glas serre 

Een glas serre brengt veel voordelen met zich mee. Zo voegt een glas serre extra luxe en comfort toe aan uw tuin. Wist u dat uw woning in waarde kan stijgen wanneer u een glas serre bouwt? Het aanschaffen van een glas serre is dus ook tegelijkertijd een investering. Daarnaast zorgt een serredak van glas voor een volledig panoramisch uitzicht. Hoe leuk is dat? Naast een fantastisch uitzicht, zorgt een glas serre er ook nog eens voor dat u uw woning uitbreidt. Hierdoor hebt u meer woonoppervlakte.  

Een glas serre is heerlijk om gebruik van te maken als u thee of een borreltje drinkt. Samen uw vrienden en familie kunt u heerlijk in de tuin zitten en genieten van een drankje. Ook als het eigenlijk nog te koud is om buiten te zitten. Een glas van serre is onderhoudsvriendelijk en een echte verrijking voor uw tuin.  

Een serre volledig van glas bij Solundo  

Bij Solundo kunt u een bouwpakket samenstellen met glas voor uw serre. Glas serres hebben een luxe uitstraling en zijn bij Solundo ook nog eens betaalbaar. U kunt met gebruikmaking van onze duidelijke handleiding uw glas serre helemaal zelf bouwen. Dit bespaart u een hoop geld. Als optie voor onze serres met een serredak van glas, kunt u ook glazen schuifdeuren bestellen. Het glas voor onze serres zijn van hoge kwaliteit, waardoor de serre lang meegaat.  

De voordelen van Solundo  

Solundo is al jaren de specialist op het gebied van glas serres. We hebben in Nunspeet een showroom die u kunt bezoeken om onze glas serres en andere producten te bekijken. Tijdens het bezoek kunnen wij u ook adviseren op basis van uw persoonlijke woonsituatie. Vervolgens kunt u uw eigen glas serre op onze website samenstellen en laten thuisbezorgen.  

Bij Solundo willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij bieden u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op eventuele fabricagefouten. Daarnaast kunnen we glas voor serres snel leveren binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Zo kunt u snel aan de slag om uw eigen serre te bouwen. Wij verkopen alleen materialen van hoge kwaliteit en bieden veel extra accessoires die uw glas serre helemaal afmaken. 

Hoe kunt u een glas serre samenstellen bij Solundo?  

Het aanschaffen van een glas serre gaat eenvoudig in slechts enkele stappen. In de filter op de website kunt u eenvoudig uw glas serre samenstellen. Van dakplaten tot aan de kleur. Wilt u een glas serre? Dan kunt voor het serredak het gelaagd glas kiezen. Vervolgens kunt u bij de extra opties ook kiezen voor glazen schuifdeuren. Daarnaast kunt u nog andere accessoires toevoegen, zoals verlichting en terrasverwarmers. Zo maakt u uw glas serre helemaal af.  

Samengevat  

Bij Solundo kunt u een glas serre zelf samenstellen en monteren. Samen met een handige vriend en door gebruik te maken van onze handleiding, kunt u de glas serre zelf bouwen waardoor u behoorlijk wat geld kunt besparen. Wanneer u gaat voor een serredak van glas, krijgt u een panoramisch uitzicht. Dat is nog eens extra van uw tuin genieten. Het glas voor uw serre is – net zoals onze andere materialen – van hoge kwaliteit. 

Veelgestelde vragen over serredak glas

Wat zijn de kosten van een glas serre?

De kosten van een glas serre hangen af van uw persoonlijke samenstelling. Gebruik hiervoor de filter op onze website. U ziet na het maken van uw keuzen direct wat uw droom glas serre gaat kosten.

Aan wat voor glas moet ik denken voor het serredak?

Voor het serredak wordt gelaagd glas gebruikt. Dit glas is van extra stevige kwaliteit.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..