Een mini serre zelf maken

Een kleine serre maken in je tuin of op het balkon is goed mogelijk via Solundo. Probeer het zelf!

Een mini serre maken doe je zo

Telkens loop je er tegenaan; het is te koud, het regent, het waait te hard. Dit terwijl je van het terras wilt kunnen genieten met een heerlijke kop koffie of in gezelschap. Wellicht ligt de oplossing voor dit vraagstuk door zelf een mini serre te maken. Of je vlonder of terras tegen het huis aan ligt of los in de tuin, is geen probleem om zelf een mini serre te maken. Door de handleiding stapsgewijs te volgen kan iedere doe-het-zelver een mini serre maken. Wij leggen de voordelen uit, beschrijven hoe je het kan bestellen en vertellen hoe je zelf de kleine serre kan maken.

 

De voordelen om zelf een kleine serre te maken

De voordelen van een eigen mini serre zelf maken in je tuin met de opties die Solundo biedt, zijn immens. Niet alleen geniet je van het buitenleven terwijl je droog en warm zit - zelfs in de winterperiode - maar je kunt ook blijven genieten van de schoonheid van de tuin zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over het veranderende weer.

Een kleine serre maken zorgt voor een unieke en mooie sfeer in elke tuin, creëert een prachtig middelpunt en brengt een vleugje licht en warmte in uw buitenruimte. Bij Solundo kan je kiezen uit een reeks stijlvolle en moderne ontwerpen, maar je kunt je eigen glazen huis ook aanpassen aan je exacte wensen. Dit terwijl je zelf de kleine serre zal maken. Zo houdt jij de touwtjes in handen.

Bovendien, wanneer je zelf een mini serre zal maken, beschermt dit ook je planten tegen de elementen, zodat ze gezond blijven en goed gedijen. Het kan ook een beschutte ruimte bieden voor entertainment, zodat jij en je gasten in elk seizoen van de tuin kunnen genieten.

Ten slotte is een serre een uitstekende manier om van het buitenleven te genieten en toch het comfort van een binnen verblijf te hebben. Met de optie die Solundo biedt, kan je genieten van de schoonheid van de tuin vanuit het comfort van je eigen huis.

Ook kan je zelf een balkon serre maken

Zelf een balkon serre maken is een spannende en uitdagende taak, die zich uit zal betalen in plezier. Met behulp van de webshop van Solundo kan je eenvoudig een unieke serre voor je balkon samenstellen en bouwen.

De eerste stap is het bepalen van de grootte van de serre die je wilt. Je kunt via de site je serre samenstellen op basis van de breedte, lengte en hoogte en het materiaal en overige opties. Zo kun je berekenen hoeveel glas en andere materialen je nodig hebt.

Vervolgens kun je het soort inlijstmateriaal kiezen dat je wilt gebruiken. Je kunt ook de kleur van de lijsten kiezen: Crèmewit, Verkeerswit of Antracietgrijs.

Tot slot kan je kiezen welke accessoires je aan het glazen huis wilt toevoegen. Solundo biedt tal van mogelijkheden wanneer je een balkon serre zelf zal maken.

 

Hoe u zelf een mini serre kan maken

Vink de gewenste opties aan in onze webshop die je graag in de tuin of op het balkon terugziet. Dit gaat om de juiste kleur, de juiste materialen en afmetingen en de overige opties zoals ledverlichting. Solundo streeft ernaar om de bestelling binnen 6 weken bij je thuis af te leveren. Zodat je zo snel mogelijk een mini serre kan maken en van je balkon of tuin kunt genieten.

Wanneer je bij het samenstellen van je eigen serre ook een handleiding besteld, is het vrij makkelijk om zelf een kleine serre te maken. Stapsgewijs wordt er uitgelegd hoe je jouw eigen unieke serre kunt opbouwen in de achtertuin of op je balkon. Deze handleiding is op maat gemaakt voor de samenstelling die je hebt besteld via Solundo. Mocht je vragen hebben kan je ons altijd berichten.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..