Een glazen schuifdeur serre verhoogt niet alleen de waarde van uw leven, maar ook van uw huis!

Serre schuifdeuren kopen of zelf samenstellen bij Solundo.nl

Serre schuifdeuren kopen of zelf samenstellen.

Een serre is letterlijk een aanbouw aan uw woning, die grotendeels uit glas bestaat. Grotendeels, dat wil zeggen niet alleen het dak is van glas, maar meestal een aantal wanden ook, vaak drie wanden rondom, alleen de achterwand niet omdat de serre daar aan de woning gebouwd is. Die glazen wanden, dat is nu precies waar het ons hier om gaat. Bij Solundo kunt u uw serre rondom voorzien van serre glazen schuifdeuren. Hoe werkt zo een glazen schuifdeur precies?
 

Wat bedoelen we met een glazen schuifdeur serre?
Een glazen schuifdeur serre of glazen wand serre is een aanbouw of terrasoverkapping met glazen dak, die rondom voorzien is van serre schuifdeuren, ook van glas. Vaak gebouwd op het zuiden, zodat u al vroeg in het seizoen de voordelen van de voorjaarszon kunt genieten. Door de stralingswarmte van de zon kan de temperatuur in uw glazen serre met serre schuifdeuren snel oplopen en zo een aangenaam vertrek worden. De serre glazen schuifdeuren sluiten uw serre niet hermetisch af, zodat er altijd sprake is van een prettige ventilatie.

Wat zijn de kosten van serre schuifdeuren?
Een glazen wand serre hoeft niet veel te kosten, voor elk budget heeft Solundo een passende oplossing in huis. Het is afhankelijk van uw wensen en keuzes wat de kosten glazen serre voor u zijn. U kunt de kosten glazen serre en de kosten van serre schuifdeuren eenvoudig in onze webshop berekenen door alle gewenste items aan te vinken: u ziet direct welke investering dit van u vraagt. We spreken liever van een investering dan van kosten, want de aanschaf van een glazen schuifdeur serre levert u ook veel op: het verhoogt niet alleen de waarde van uw leven, maar ook van uw huis. Geniet van uw eigen glazen serre en stel het zelf samen!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..