Een DIY overkapping maken met behulp van Solundo.

Een DIY terrasoverkapping maken is makkelijker dan de meeste mensen zullen denken. Lees hier hoe het werkt, wat u kunt verwachten en waarom andere klanten voor Solundo kiezen.

Een DIY overkapping plaatsen met een beetje hulp vanuit Solundo

Misschien herkent u het? Zit u lekker buiten, op uw terras in uw eigen tuin, op uw dak of het balkon. Begint het te regen of zet de wind aan. Vervelend! Dan is het misschien fijn om een DIY terrasoverkapping te installeren. Velen denken dat dit een enorme uitdaging zal zijn voor een gemiddelde doe-het-zelver, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Met een klein beetje hulp vanuit ons, kunt u zo uit de voeten om langer van buiten te kunnen genieten. Hier vertellen wij u meer over de DIY overkapping, hoe het werkt en waarom Solundo een geschikte partij voor u is.

 

Hoe gaat het hele proces in zijn werk?

Het hele proces begint bij het samenstellen van het pakket dat aansluit bij uw wensen. Hierbij moet u eerst een keuze maken uit een aantal vereisten materialen en kleuren. Denk hierbij aan de grootte van de DIY terrasoverkapping, het dak materiaal, de soorten sierlijsten, de staanders en uiteraard de gewenste kleur. Zonder hier een keuze in te maken, is het niet mogelijk om uiteindelijk aan uw DIY overkapping te sleutelen.

Is de keuze wel gevallen? Dan krijgt u de overige opties te zien. Deze opties maken het mogelijk om de DIY overkapping helemaal eigen te maken. Te vormen naar uw smaak en de smaak van uw partner. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verwarmer, zodat u ook buiten de warme seizoenen om buiten kan zitten zonder het koud te krijgen. P.s. vergeet niet de handleiding bij te bestellen. Die is optioneel, maar zal u helpen om de overkapping DIY te monteren.

Helemaal tevreden met het pakket dat u heeft samengesteld? Fijn, dan begint het nu echt!
U kunt de bestelling plaatsen, zodat u zo snel mogelijk aan de terrasoverkapping DIY kan beginnen. Let wel; de bezorging kan tot wel zes weken duren. Wij zoeken alle gewenste onderdelen bij elkaar en vertrouwen het transport aan een derde partij toe. Op dit aspect hebben wij dus geen controle, en moet het binnen de planning van onze transporteur passen. Wij doen er alles aan om de deadline wel te kunnen halen. Lukt dit door omstandigheden niet helemaal? Dan zullen wij er alles aan doen om u te gemoed te komen om toch de koop naar tevredenheid te kunnen sluiten.

Eenmaal bezorgd kunt u beginnen aan uw project: de terrasoverkapping DIY! Een leuke klus, waarmee u niet alleen op kosten bespaart, maar u zult er ook meer voldoening uit halen. En des te meer genieten van de momenten op uw terras. En hoe het werkt? Best simpel. In de handleiding nemen wij u stap-voor-stap mee in het proces. Daarbij leggen wij u uit wat u moet doen, welke gereedschappen u nodig heeft en hoe u deze kunt gebruiken. Mocht u er niet uitkomen met de overkapping DIY, dan helpen wij u ook graag verder op weg.

Waarom voor Solundo kiezen?

Mensen die op zoek zijn naar een DIY terrasoverkapping, kiezen om verschillende redenen voor Solundo als leverancier. Ten eerste biedt Solundo een breed scala aan terrasoverkappingen die eenvoudig te installeren en aan te passen zijn aan elk huis. Solundo biedt materialen van hoge kwaliteit, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat hun terrasoverkapping jarenlang meegaat. Bovendien biedt Solundo een uitstekende klantenservice en reageert het bedrijf zeer snel op vragen en problemen van klanten. Tot slot hebben andere klanten lovende recensies gepubliceerd op het Google Business-profiel van Solundo, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf nog meer worden bevestigd. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij Solundo in goede handen zijn en dat hun terrasoverkapping goed en naar tevredenheid zal worden ontvangen.

Kunt u alleen een overkapping zelfbouw maken?

Een overkapping zelfbouw maken kan gemakkelijk met het bouwpakket van Solundo. Solundo’s overkapping is gemaakt van aluminium waardoor het niet superzwaar is. In het bouwpakket voor de overkapping zelfbouw vindt u alle juiste onderdelen. U kunt de montagehandleiding erbij bestellen of zelf online bekijken. Hierin wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u de overkapping zelfbouw kan maken. Het in elkaar zetten is op deze manier niet lastig maar wij adviseren wel om dit met z’n minst twee personen te bouwen.

Wat kost een DIY overkapping voor mijn tuin?

De kosten van een DIY overkapping voor uw tuin hangt af van de samenstelling van uw bouwpakket. Een DIY overkapping voor uw tuin is namelijk in verschillende soorten maten, kleuren, dakmaterialen, breedte en diepte verkrijgbaar. Voor elk budget is er bij Solundo een passende DIY tuin overkapping verkrijgbaar.

Wat kan ik onder een overkapping plaatsen?

Genoeg! U kunt een prachtig loungeset onder uw overkapping plaatsen, plek maken voor een mooi tuinset, een vuurkorf of een bbq. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wees vooral creatief en maak slim gebruik van de overdekte ruimte.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..