Droomtuin: een stijlvolle overkapping met zwarte schuifdeuren

De zwarte schuifdeuren in een overkapping zien er niet alleen luxe uit, maar zijn ook nog eens praktisch.

De zwarte schuifdeuren in een overkapping zien er niet alleen luxe uit, maar zijn ook nog eens praktisch.

Het is niet meer weg te denken uit de huidige woontrends: zwarte schuifdeuren binnen. De schuifdeur zwart heeft z’n intrede gedaan in veel interieurs. Het is elegant en eenvoudig te combineren met andere kleuren. Het is logisch dat we het ook in tuinen steeds meer zien; de zwarte schuifdeuren.

De tuin is een verlengstuk van het huis. Met een terrasoverkapping creëert u dit extra. Zo is er de mogelijk om de terrasoverkapping net zo gezellig in te richten als uw woonkamer. Als u van een hotel chique of industriële (interieur)stijl houdt, dan is de schuifdeur buiten zwart een echte aanrader.

Wanneer er wordt gekozen voor een houten overkapping is het mogelijk om er zwarte schuifdeuren in te plaatsen. Met een zwarte schuifpui buiten creëert u luxe en geeft het uw tuin een extra ambiance.  Het is mogelijk om de zwarte schuifdeur binnen helemaal naar eigen smaak te stylen. U kunt zelf bepalen hoe de zwarte roedes op de glazen schuifwand worden verdeeld. De roedeverdeling op uw zwarte schuifdeur maakt uw zwarte schuifpui buiten een echte eyecatcher.

Met een zwarte schuifdeuren zorgt u naast een mooie toevoeging aan uw terrasoverkapping ook nog voor een praktische oplossing. Zowel in de winter, als in de zomer kunt u genieten van extra ruimte in uw tuin. Dat klinkt als een droomtuin, toch?

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over zwarte schuifdeuren

Hoe maak ik zwarte schuifdeuren tochtvrij?

Ervoor zorgen dat er zo min mogelijk tocht door de zwarte schuifdeuren heen komt is niet onmogelijk. Met behulp van een tochtstrip of een tochtborstel kunt u voorkomen dat u last heeft van tocht. Deze extra’s kunt u toevoegen op de plekken waar u het meeste tocht ervaart. De tochtborstels en tochtstrippen zijn gemakkelijk toe te voegen bij de bestelling van uw zwarte schuifdeuren van Solundo.

Hoe lang gaat een zwarte schuifdeur mee?

Zwarte schuifdeuren gaan tientallen jaren mee zodat u er lang van kunt genieten. De schuifdeuren zijn gemaakt van gehard glas en aluminium wat zorgt voor een stevige constructie. Dit is geen glazen schuifdeur die u zomaar kapot kunt krijgen. Bekijk de zwarte schuifdeur in de webshop en geniet voor vele jaren van de moderne schuifdeur!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..