DIY: afdak maken tuin

Afdak maken tuin is eenvoudig door u zelf te realiseren

Afdak maken tuin, geschikt voor elke doe-het-zelver
U bent een echte klusser. Van een mooie klus in de tuin schrikt u niet terug. Sterker nog, u heeft graag wat om handen om lekker bezig te blijven. En dan past een afdak tuin maken prima bij u. Een afdak tuin zelf maken is uitermate geschikt voor de doe-het-zelver. Natuurlijk heeft u vooraf voor het tuin afdak maken alles uitgezocht. En op internet is natuurlijk veel informatie voor een afdak tuin maken te vinden. Voor dat laatste beetje informatie, voor de fijne kneepjes van het tuin afdak maken komt u natuurlijk naar de deskundige adviseurs van Solundo. Zij zijn al jaren thuis in de ‘ins en outs’ van een afdak maken tuin.
 

Hoe weet ik of ik handig genoeg ben voor een tuin afdak maken?
Maakt u zich geen zorgen, een afdak maken tuin is voor elke klusser goed te doen aan de hand van de uitgebreide montage-instructies. Daar hoeft u het zeker niet voor te laten. Alles is al op (standaard)maat gemaakt en kan eenvoudig in elkaar gezet worden. Een afdak tuin maken kost u doorgaans niet meer dan een dag, wanneer u met twee personen bent.

Bestel gemakkelijk en snel uw tuin afdak kopen

Wanneer een afdakjes tuin wilt en dit ook nog zelf wilt maken kunt u dit makkelijk realiseren. Bij Solundo kunt u met een speciale configurator uw droom afdakje tuin zelf samenstellen. Kies uit de grootte, kleur, stijl en het dak materiaal en laat het zo volledig aansluiten aan de rest van uw woonstijl. Komt u er toch niet helemaal uit voor de tuin afdak kopen? Maak een afspraak in onze showroom en laat u volledig en vakkundig informeren.

 


 

Veelgestelde vragen over een afdak maken voor de tuin

Hoe kan ik een afdak maken voor de tuin?

Een afdak maken in de tuin kan gemakkelijk met een kant en klaar bouwpakket. Bij Solundo kunt u alle onderdelen van het afdak voor de tuin zelf bepalen. Kies zelf de kleur, stijl, dak materiaal en de afmetingen. Na het bestellen kunt u gemakkelijk het afdak zelf in elkaar zetten met behulp van de bijbehorende montagehandleiding en een vriend of familielid.

Van welk materiaal is een afdak voor de tuin gemaakt?

Het geraamte van het afdak is gemaakt van aluminium. Aluminium is duurzaam en stevig, waardoor je jarenlang van het afdak kan genieten. Het afdak is niet alleen van aluminium gemaakt maar om het licht door te laten gaan is het dak zelf van polycarbonaat of gehard glas gemaakt. Bepaal met polycarbonaat zelf hoe licht-doorlatend u uw dak wilt hebben. Bekijk de verschillende opties op de webpagina van terrasoverkapping.

Hoe groot kan het afdak van de tuin zijn?

Eén van de keuzes die u kunt maken tijdens het bestellen van een afdak voor de tuin is de grootte van de overkapping. De keuze hiervoor is van 3 meter tot 12 meter breed en 2 meter tot 4 meter diep. Het afdak voor de tuin kunt u die helemaal afstemmen op uw situatie!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..