KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

De zonneluifel elektrisch laat zich zeer eenvoudig bedienen, u leert het in een handomdraai.

elektrisch zonnescherm overkapping
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

U bedient uw zonneluifel elektrisch met een druk op de knop!
De elektrische plissés in ons assortiment duiden we ook graag als elektrische zonneluifel aan. Omdat het uiteindelijk iets is, dat zich boven uw hoofd afspeelt, zoals een luifel dat doet. De zonneluifel elektrisch wordt eenvoudig en snel als een elektrisch zonnescherm overkapping tussen de liggers gemonteerd. Eenmaal geïnstalleerd, is de bediening van de elektrische zonneluifel verrassend eenvoudig.

Solundo levert bij de elektrische zonneluifel een 16-kanaals afstandsbediening, waarmee elke plissé afzonderlijk geopend of gesloten kan worden; of alle plissés als een complete zonneluifel elektrisch in één keer. En het is werkelijk niet meer dan een druk op de knop. Het is bovendien mogelijk om de elektrische zonneluifel op een bepaalde positie stil te zetten. Bijvoorbeeld wanneer u slechts gedeeltelijk schaduw op uw terras wenst, maar wel met voldoende lichtinval.


 

We zijn er trots op dat we de elektrische zonneluifel prijs scherp hebben kunnen houden voor u als consument. De al bestaande plissés zijn eenvoudig uit te breiden met de elektrische aandrijfunit om zo tot een complete elektrisch zonnescherm overkapping te komen. De zonneluifel elektrisch prijs is uitermate concurrerend in de markt, omdat het een eenvoudige doch doeltreffende aanvulling op de plissé is. Daarmee is het als een modulair systeem te zien, dat ook later nog toe te voegen is. Op deze wijze zal de elektrische zonneluifel prijs u niet weerhouden om te kiezen voor extra comfort, daarvan zijn wij overtuigd.

 

203