De overkapping van de jacuzzi zelf maken? Solundo!

Wilt u ook tijdens een regenbui lekker van uw jacuzzi genieten? Maak dan zelf een overkapping voor boven uw jacuzzi. Lees hier hoe het werkt!

De overkapping voor de jacuzzi zelf maken doet u zo

Een jacuzzi in de tuin hebben is heerlijk! Nog fijner is als u droog kunt zitten, het hele jaar door. Het kan namelijk best vervelend zijn wanneer u in het warme water zit en er een koude regen of hagelbui op u valt. Hiervoor kunt u de overkapping voor de jacuzzi zelf maken, zodat u droog van uw rustmoment kunt genieten. Het maken overkapping is minder moeilijk dan u wellicht denkt. We leggen graag aan u uit wat de voordelen zijn, hoe ook u een overkapping terras zelf kunt maken en wat u van ons mag verwachten. Leest u mee?

De voordelen van een overdekte jacuzzi

In principe is het geen probleem om heel het jaar door van een jacuzzi te genieten. Het warme water zorgt ervoor dat het altijd aangenaam zal zijn. Maar u heeft geen grip op wat het weer doet. Wanneer het hard regent of als er hagel of sneeuw valt is het vertoeven in een jacuzzi minder fijn. Door de overkapping jacuzzi zelf te maken, verhelpt u dit probleem. U zit warm in het water en beschermd tegen de elementen die Nederland kent. Het maken van een overkapping zorgt er echter ook voor dat u het terras minder vaak hoeft te vegen door de gevallen bladeren!

Ook kunt u de overkapping gezellig maken met bijvoorbeeld sfeerverlichting of hangende planten. Anders zit u misschien in een kale, sfeerloze omgeving wat de ervaring minder fijn maakt. Een jacuzzi gebruiken hoort gewoon een fijne ervaring te zijn. Kijk voor inspiratie om een overkapping gezellig te maken op onze inspiratie pagina!

Hoe werkt het bij Solundo?

Allereerst dient u een pakket samen te stellen dat naar uw wensen is. Daarbij dient u een keuze te maken uit een aantal vereiste, zoals de kleur, het formaat, de staanders en het materiaal voor het dak. Dan wordt de overkapping op maat gemaakt voor u. Nadat u een keuze hierin heeft weten te maken, krijgt u de extra opties te zien. Binnen deze extra opties krijgt u items te zien zoals een verwarm element, zonwering, verlichting en meer. Maar in het bijzonder noemen wij de handleiding, die wij u van harte willen aanraden voor de installatie. Met de handleiding kunt u de overkapping terras zelf maken zonder moeite.

Tevreden? Dan gaan wij voor u aan de slag. We zorgen dat de overkapping op maat gemaakt wordt en klaar wordt gemaakt voor de zending. Inclusief sorteren en het verzenden garanderen wij u dat de bezorging binnen een periode van zes weken tijd bij u wordt geleverd. In deze periode wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Waarom Solundo?

Veel mensen willen de overkapping voor de jacuzzi zelf maken, ook onze voorgaande klanten. Maar misschien is het dan goed voor u om te weten waarom zij voor de producten en diensten van Solundo kiezen?

Wij prijzen onszelf in de service die wij bij elke potentiële klant bieden. We helpen u met uw vragen tot alles opgelost is. Daarnaast zijn de materialen die wij leveren van de hoogste plank en daar maken we geen concessies in. En dat allemaal tegenover een erg voordelige prijs. Bekijk vooral ons Google profiel, waar andere klanten hun feedback hebben achtergelaten! Zo kunt u ook aan de hand van hun foto’s zien hoe het eindproduct eruit komt te zien en of dit wel is wat u wenst te hebben.

Veelgestelde vragen over een jacuzzi overkapping

Hoe maak ik zelf een overkapping voor mijn jacuzzi?

  1. Bestel via Solundo de bijbehorende handleiding. Dit maakt het proces vele malen eenvoudiger!
  2. Controleer het pakket voordat u met de klus begint.
  3. Voor het maken van de overkapping dient u eerst met de staanders te beginnen. Oftewel de basis van de overkapping.
  4. Monteer vervolgens het dak zoals er beschreven wordt in de handleiding.
  5. Monteer optionele items, zoals de verlichting, verwarm element en andere items zoals de zijwanden.
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..