De glazen schuifpui overkapping van Solundo zorgt voor extra privacy en comfort

Ongestoord genieten van uw glazen schuifpui overkapping.

Sportfanaten opgelet: ontspannen genieten van elke wedstrijd in een glazen schuifpui overkapping
Door het jaar heen worden er wereldwijd allerlei grote sportevenementen en toernooien georganiseerd. Het merendeel daarvan vindt grofweg tussen maart en oktober plaats. Denk bijvoorbeeld aan de Olympische Spelen, de Tour de France, of het voetbal. En ja, wat is er dan mooier dan te genieten van elke wedstrijd in een glazen schuifpui overkapping. Want het zomerseizoen is natuurlijk ook bij uitstek het seizoen van de glazen schuifpui voor overkapping, dat weten we bij Solundo maar al te goed.

Met een glazen schuifpui voor overkapping maakt u uw overkapping of veranda tot een verlengstuk van uw woning. Een heerlijke loungeset en het plaatsen van een TV maken de overkapping tot heerlijke plaats om van sportwedstrijden te genieten. De glazen schuifpui voor overkapping geven u een hoge mate van privacy en comfort. Er mag gejuicht worden, zonder dat anderen daar last van hebben. Nodig uw vrienden uit om nog meer plezier aan uw glazen schuifpui overkapping te beleven. Gedeelde vreugde is immers dubbele vreugde!

Veelgestelde vragen over een glazen schuifpui overkapping

Hoe dik moet het glas zijn voor de overkapping?

Het glas van een glazen schuifpui voor een overkapping is 10 mm en moet ook zo dik zijn. Als het glas dunner is dan is de kans dat het kapot zal gaan groter. De glazen schuifpui van Solundo is daarom gemaakt van 10 mm gehard glas om ervoor te zorgen dat de glazen schuifpui voor de overkapping zo lang mogelijk mee kan gaan.

Kan een glazen schuifpui op slot voor de overkapping?

Een glazen schuifpui voor de overkapping kan niet op slot. Dit is namelijk helemaal niet nodig wanneer u gewoon een achterdeur heeft die op slot kan. Ook is een slot op een glazen schuifpui voor de overkapping best wel onhandig. U kunt zo minder makkelijk de schuifpui open en dicht schuiven. Een slot is dus eigenlijk gewoon niet nodig.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..