Aanbouw overkapping kan makkelijk uw woning uitbreiden

Wilt u graag een mooie plek toevoegen aan uw woning maar weet u nog niet goed wat? Er zijn veel verschillende dingen die u kunt doen maar het is soms lastig om te bedenken wat werkt voor uw tuin en woning.

Wilt u graag een mooie plek toevoegen aan uw woning maar weet u nog niet goed wat? Er zijn veel verschillende dingen die u kunt doen maar het is soms lastig om te bedenken wat werkt voor uw tuin en woning. Een mogelijkheid is om de tuin op te delen in verschillende plekken. U zou de tuin kunnen opdelen door een speciaal terras te maken of een lounge plek te creëren. Deze plekken kunt u maken waar u maar wilt in de tuin. Maar u kunt ook een mooie overgang maken vanaf de woning naar de tuin toe. Wanneer u dit doet kunt u uw woning uitbreiden én uw tuin mooi opdelen. Dit kunt u doen met behulp van een aanbouw overkapping. Een overkapping aanbouw zorgt voor een tussengebied waar u nog wel afgeschermd bent van slecht weer maar tegelijkertijd al buiten in de tuin staat.

Maak de aanbouw passend voor uw woning

Een aanbouw overkapping kan gebouwd worden in verschillende groottes. Een overkapping van 3 meter, 4 meter, 5 meter, etc., u kunt voor uw woning de juiste afmeting kiezen. 3 meter is voor de diepte een standaardafmeting die wordt gekozen voor een overkapping aanbouw. Met een 3 meter diepe overkapping kunt u gemakkelijk een mooie tuintafel met bijpassende stoelen plaatsen.

Wilt u geen terras onder de overkapping? Er zijn nog genoeg andere dingen die u onder de overkapping van 3 meter kunt plaatsen. Zo kunt u van de overkapping ook een verlenging van uw woning maken door het om te toveren tot loungeplek met een comfortabele loungebank, bijpassende stoelen en een bijzet tafeltje. Zo kunt u heerlijk ontspannen in uw tuin die dingt als verlenging van uw woning.

Aanbouw overkapping extra’s

U kunt uw woning niet alleen op een makkelijkere manier uitbouwen met een overkapping maar u kunt er ook een ideale loungeplek en terras van maken. De glazen uitbouw voor de woning kunt u helemaal omtoveren met behulp van verschillende extra’s zodat het aansluit bij uw stijl. Zo kunt u speciale hangplanten toevoegen, lampjes en leuke kussentjes alles om het meer sfeer te geven en het perfect naar wens te maken voor u.

Dit zijn allemaal onderdelen die u los kunt toevoegen aan de overkapping maar de overkapping kunt u ook met extra’s bestellen zoals ingebouwde ledverlichting, infrarode verwarming en extra details zoals schoten, deurgrepen en zijgeleiding. Zo kunt u de glazen uitbouw voor de woning naar wens inrichten en zo fijn mogelijk in gebruik maken met de extra handvaten en zijgeleiding.

Solundo biedt graag advies

Bent u geïnteresseerd in overkapping aanbouw? Neem een kijkje op onze terrasoverkapping pagina om voor u de perfecte overkapping samen te kunnen stellen. Zo kunt u kiezen voor een glazen dak uitbouw met alle extra’s die uw hart sneller laten kloppen. Of dat nou een glazen dak uitbouw in de kleur wit of antraciet is of met extra verlichting. De keuze is reuze.

Wilt u liever nog een beetje advies krijgen voordat u de aankoop doet? Dat is geen probleem! Neem gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom dan kunnen we u persoonlijk advies geven voor een aanbouw overkappin. Zo kunt u in samenwerking met Solundo uw ideale woning creëren!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een aanbouw overkapping

Is een overkapping een aanbouw?

Ja, een overkapping heeft bijna hetzelfde effect als een aanbouw. Het is een gebouw wat uw huis uitbreidt. Als u de overkapping helemaal dicht maakt met glazen wanden kunt u het hele jaar door genieten van extra leefruimte zonder dat u afhankelijk bent van het weer. Zo is een overkapping eigenlijk een goedkopere versie van een aanbouw.

Wat is het verschil tussen een aanbouw en een overkapping?

Een aanbouw is een bijgebouw voor uw woning, Dit wordt meestal gedaan met bakstenen geeft een toegang tot de ruimte vanaf de woning. Een overkapping kan ook aan de woning vast gemaakt worden en door middel van glazen wanden afgesloten worden om als aanbouw te werken. Een overkapping is echter dus van aluminium, glas en polycarbonaat gemaakt en heeft dus een andere constructie.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..