Waarom kiezen voor een aluminium overkapping?

De gebruikte materialen in de producten van Solundo lopen sterk uiteen, maar hebben één ding gemeen: ongeëvenaarde kwaliteit. Het begint al bij de basis van een aluminium terrasoverkapping, de aluminium constructie. Een overkapping aluminium is gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen, die volgens CE-keurmerk geproduceerd worden. Dit houdt in dat u zorgeloos een aluminium overkapping kunt aanschaffen, volgens Europese normen en standaarden geproduceerd.
Aluminium, in combinatie met de sterke poedercoating in de standaardkleuren crèmewit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016 ) of verkeerswit (RAL9016) kent nagenoeg geen onderhoud. Natuurlijk, u dient uw terrasoverkapping aluminium schoon te houden. Dat zorgt voor jarenlang zorgeloos plezier van uw aluminium terrasoverkapping of tuinoverkapping aluminium.

Uw terrasoverkapping aluminium kan naar keuze worden voorzien van polycarbonaatplaten of glazen panelen, elk met zijn unieke eigenschappen. Wilt u uw aluminium overkapping eenvoudig, snel en duurzaam bouwen? Dan kiest u voor polycarbonaat, zeg maar een kunststof overkapping. Wilt u uw tuinoverkapping aluminium of aluminium terrasoverkapping een chique uitstraling geven? Dan zijn glazen panelen voor u de beste keuze en kunnen we spreken van een glazen overkapping. Kortom, een kunststof overkapping of een glazen overkapping zijn beiden robuust en ongeëvenaard in kwaliteit!

Verder kunt u uw overkapping aluminium natuurlijk voorzien van glazen schuifdeuren, aan één of meerdere zijden, ja zelfs rondom. De gehard glazen panelen van 10 mm veiligheidsglas geven u vanuit uw aluminium overkapping een vrij zicht op de natuur. Leverbaar in diverse breedtes en hoogtes en daarmee in vrijwel elke terrasoverkapping aluminium toepasbaar.

Of u kiest ervoor om uw kunststof overkapping te voorzien van zijwanden of een achterwand van aluminium schuttingdelen. Deze aluminium panelen zijn 3,5 cm dik en ca. 19 cm hoog. Ideaal om uw overkapping aluminium van meer privacy te voorzien of desgewenst gelijk uw tuin af te kaderen met een schutting van deze aluminium rabatdelen.

284
nl