Glazen schuifwand, een must voor elke terrasoverkapping

Glazen schuifdeuren overkapping of ook wel glazen schuifwanden terras: een must voor elke terrasoverkapping of afscherming van uw terras. Wie wil dat nu niet? Meer comfort op uw terras; onze glazen schuifdeuren voor buiten van het merk Sunrooms® kunnen uw terrasoverkapping eenvoudig omtoveren in een glasoase: rondom vrij zicht naar buiten door de glazen schuifwand voor overkapping, zonder dat de weersomstandigheden invloed op uw comfort hebben. Met glazen deuren overkapping kunt u nog langer van het buiten leven genieten.

Of wat denkt u van een glazen schuifpui buiten op uw balkon? Met onze glazen schuifwanden maakt u uw balkon tot een verlengstuk van uw woning. Een extra ruimte om bij elk type weer heerlijk te zitten en te genieten van het uitzicht door de glazen deuren voor overkapping of balkon.

De glazen schuifwanden voor overkapping bestaan uit aluminium boven- en onderrrails, een glasprofiel en een 10 mm gehard glazen paneel. De railsystemen van de glazen schuifwand voor overkapping zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen. Gecombineerd met de veilige glaspanelen van 64 cm, 82 cm of 98 cm breed en vele hoogtevarianten, kunt u moeiteloos vrijwel elke opening voorzien van deze prachtige glazen schuifpui buiten. De glazen schuifdeuren voor overkapping kunnen met diverse accessoires aangevuld worden, zoals deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen.

U ziet, er zijn glazen schuifwanden voor overkapping, glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifdeuren buiten voor balkon in alle soorten en maten. Voor ieder wat wils. Er is altijd een glazen schuifpui buiten die past bij uw situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor glazen schuifdeuren overkapping.

Klik hier om direct naar onze webshop glazen schuifwand voor overkapping te gaan.

266
nl