KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Zelf uw carport maken, durft u het aan? Natuurlijk!

Edited.png
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Zelf een carport maken met behulp van onze handleiding

De carport is uitgezocht en besteld. Vol verwachting kijkt u uit naar de dag van levering, want het leukste deel moet nog komen: zelf uw carport maken. Natuurlijk heeft u zich vooraf goed ingelezen wat hier allemaal bij komt kijken. En aan de hand van de montagehandleiding die te downloaden is, heeft u natuurlijk gezien dat u dit ook zelf kunt.

En dat is ook zo. Uit ervaring weten we dat veel mensen zelf hun carport maken. Voorzien van het juiste gereedschap is dat voor iedereen goed te doen. Ons advies is om de montage met in ieder geval 2 personen te doen. Dat is nu eenmaal eenvoudiger bij het tillen en monteren van grote delen. En dan is een carport in een dag goed op te bouwen.

Om te beginnen is het verstandig eerst de montagehandleiding voor de aluminium carport goed door te nemen, zodat u weet welke stappen er genomen moeten worden en in welke volgorde. Zorg ervoor dat al het benodigde gereedschap klaar ligt, zodat u meteen kunt beginnen. En dan: starten maar!

Het is niet ons doel de te nemen stappen in het montageproces hier uitgebreid te beschrijven. Daarvoor is de handleiding als PDF op de website beschikbaar, klaar om te downloaden. Nee, we willen u met deze pagina vooral inspireren dat een carport maken door u zelf zeker een goede optie is om te overwegen. Het scheelt u in de kosten en u kunt de carport zo maken, zoals u dat wenst. Gelijk in éé
n keer goed. U zult zien dat u tevreden bent. En zeg nou zelf, dat geeft toch voldoening?

203