Veranda op maat - Ga voor een kunststof veranda of veranda met glas

Bouw uw eigen veranda glas of aluminium veranda op maat!

Bouw uw eigen veranda glas of aluminum veranda op maat!

Er bestaan nogal wat namen voor een aluminium terrasoverkapping. Zomertuin, wintertuin, serre, veranda, enzovoorts. Verwarrend zegt u? Valt mee hoor. Er bestaan wat verschillen in benamingen en uitleg tussen bepaalde streken of zelfs landen, zoals bijvoorbeeld bij een veranda. Een glazen of kunststof veranda is een aanbouw aan uw woning, meestal als overkapping of afdak steunend op palen. En dat is nu precies wat een aluminium veranda van Solundo wil zijn. Een aluminium onderconstructie voorzien van polycarbonaatplaten (veranda polycarbonaat) of glazen panelen (veranda glas), rondom open en grenzend aan uw tuin. Dat noemen we bij Solundo een aluminium veranda of veranda aluminium glas.


Zelf uw veranda samenstellen!

We schreven boven deze tekst ‘veranda op maat’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Een veranda met glas of een kunststof veranda is namelijk prima als veranda op maat op te bouwen. De materialen lenen zich er meestal uitstekend voor om op maat gemaakt te worden. Even kort iets over het verschil tussen een veranda met glas en een kunststof veranda: de eerste is voorzien van glaspanelen op het dak, de tweede variant heeft polycarbonaatplaten. Een kunststof veranda zouden we dus ook een veranda polycarbonaat kunnen noemen. Een glazen of kunststof veranda op maat kan door vrijwel iedereen gemaakt worden. Met de juiste hulpmiddelen en gereedschap is elke veranda glas zo in te delen dat hij past bij uw wensen en mogelijkheden. Omdat de onderconstructie van aluminium gemaakt is, kan deze eenvoudig ingekort worden. Solundo levert diverse maten glas, zodat vele maten van een aluminium veranda binnen bereik liggen. Voor een veranda op maat met polycarbonaat is dat nog eenvoudiger: het kunststof polycarbonaat kan op elke gewenste breedte en lengte ingekort worden met behulp van een cirkelzaag. Laat u niet weerhouden uw veranda glas op maat te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor een veranda kunststof of een veranda met glas!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over de veranda op maat

Wordt de veranda op maat gemonteerd?

De veranda kunt u op maat bestellen en zelf kiezen hoe het gemonteerd wordt. Voor de veranda zijn er verschillende maten beschikbaar. Voor de breedte kunt u kiezen van 306 cm tot en met 1206 cm. Voor de diepte zijn de afmetingen van 200 cm tot en met 400 cm beschikbaar. Op deze manier kunt u zelf de juiste afmeting uitkiezen die geschikt is voor uw situatie. Als u de keuze heeft gemaakt kunt u het zelf in elkaar zetten of een bedrijf inhuren dit voor u te doen.

Wat kost een veranda op maat?

De kosten van een veranda op maat zijn niet anders als elke andere overkapping van Solundo. De prijs varieert wel qua afmeting. Hoe groter de veranda op maat hoe meer het zal kosten. Wel kunt u geld besparen door geen extra’s toe te voegen en de goedkoopste kleur en stijl uit te kiezen. De goedkoopste veranda op maat heeft een afmeting van 306 cm bij 200 cm, deze veranda kost€ 1063,34.

Wat voor glas wordt op een veranda gebruikt?

Kiest u voor een veranda met een glazen dak in plaats van polycarbonaat? Dan zal dat van gehard veiligheidsglas gemaakt worden. Niet alleen het dak is van dit glas gemaakt maar ook de glazen wanden wanneer u voor deze extra optie kiest. Dit glas zal dus niet zomaar kapotgaan en zorgt ervoor dat u altijd mooi door de overkapping heen kan kijken.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..