KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Ontdek de toegevoegde waarde van een vrijstaande veranda aluminium

glazen-schuifwanden-op-maat-gemaakt
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een vrijstaande veranda aluminium maakt uw tuin compleet

De tuin gaat op de schop. Eindelijk die indeling waar u al zo lang van droomt. Met een mooi evenwicht tussen uw woning met terras en de tuin. Als kers op de taart komt er een mooie vrijstaande veranda achterin de hoek, om een gezellige plek te creëren om even terug te trekken, de drukte achter te laten en na te denken over het leven. Ziet u zich al genieten van uw privacy onder uw eigen vrijstaande veranda aluminium?
Het zou zomaar een voorbeeld uit een woon- en tuinprogramma op televisie kunnen zijn. Een voorbeeld waar Solundo alles vanaf weet. Want die vrijstaande veranda, die hebben wij!
 

Een vrijstaande veranda, wat houdt dat precies in?

Het woord zegt het al, een vrijstaande veranda aluminium wordt ergens neergezet waar die niet tegen de woning of een schuur aangebouwd wordt. Dus echt vrijstaand, in de tuin. Om zo’n vrijstaande veranda te kunnen realiseren, is het noodzakelijk dat nagedacht wordt over de plaats en positie van de veranda. Er zijn extra staanders en kokers nodig, die diep genoeg in de grond geplaatst worden om het geheel voldoende stevigheid te geven. Moeilijk is dit zeker niet, ook niet om zelf te plaatsen. En veel duurder is het evenmin, de mogelijkheden daarentegen nemen wel flink toe. Onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen, zij weten precies waar u op moet letten en wat verstandige keuzes zijn. Eenmaal opgebouwd zult u versteld staan van het resultaat. Wacht niet langer, laat u vandaag nog adviseren!

203