Ontdek de toegevoegde waarde van een vrijstaande veranda aluminium

Een vrijstaande veranda aluminium maakt uw tuin compleet

Een vrijstaande veranda aluminium maakt uw tuin compleet

De tuin gaat op de schop. Eindelijk die indeling waar u al zo lang van droomt. Met een mooi evenwicht tussen uw woning met terras en de tuin. Als kers op de taart komt er een mooie vrijstaande veranda achterin de hoek, om een gezellige plek te creëren om even terug te trekken, de drukte achter te laten en na te denken over het leven. Ziet u zich al genieten van uw privacy onder uw eigen vrijstaande veranda aluminium?
Het zou zomaar een voorbeeld uit een woon- en tuinprogramma op televisie kunnen zijn. Een voorbeeld waar Solundo alles vanaf weet. Want die vrijstaande veranda, die hebben wij!
 

Een vrijstaande veranda, wat houdt dat precies in?

Het woord zegt het al, een vrijstaande veranda aluminium wordt ergens neergezet waar die niet tegen de woning of een schuur aangebouwd wordt. Dus echt vrijstaand, in de tuin. Om zo’n vrijstaande veranda te kunnen realiseren, is het noodzakelijk dat nagedacht wordt over de plaats en positie van de veranda. Er zijn extra staanders en kokers nodig, die diep genoeg in de grond geplaatst worden om het geheel voldoende stevigheid te geven. Moeilijk is dit zeker niet, ook niet om zelf te plaatsen. En veel duurder is het evenmin, de mogelijkheden daarentegen nemen wel flink toe. Onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen, zij weten precies waar u op moet letten en wat verstandige keuzes zijn. Eenmaal opgebouwd zult u versteld staan van het resultaat. Wacht niet langer, laat u vandaag nog adviseren!

Veelgestelde vragen over vrijstaande veranda van aluminium

Wat kost het om een overdekte veranda te bouwen?

Om een overdekte veranda te bouwen, bent u al snel duizend euro kwijt. Deze kosten kunnen makkelijk oplopen tot zo’n € 15.000 á € 20.000. U bespaart echter veel geld wanneer u de veranda zelf zult bouwen.

Is een veranda altijd overdekt?

Een veranda is niet altijd overdekt. Een veranda kan overdekt zijn maar het hoeft niet. U kunt simpelweg ervoor kiezen om een tuinset in uw tuin te plaatsen en het zoals veranda te zien, maar dit kan ook uitgebreider. Een echt volledige veranda maakt u met een apart deel betegeld of met een vlonder, een tuinset en met als kers op de taart een terrasoverkapping. U kunt er zelf voor kiezen hoe u uw veranda wilt maken.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..