KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Nog meer buitenbeleving onder een jacuzzi overkapping aan huis

hm_solundo_nunspeet_web_10b
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Plaats uw hottub of jacuzzi onder een hottub overkapping of jacuzzi overkapping op uw terras
Je ziet ze steeds meer: de houten hottub op het terras. Heerlijk genieten in de zomer meestal! Het zou toch prachtig zijn als je hiervan kan genieten tijdens elke weertype? Een hottub overkapping of een jacuzzi overkapping zou dan ideaal zijn. Lekker in bad onder uw overkapping aan huis. Je ziet de hottubs en jacuzzi's op televisie in verschillende programma’s, op social media vliegen de advertenties je om de oren. Het lijkt wel of iedereen zo’n heerlijke hottub of jacuzzi onder overkapping wil hebben, waarbij de hottub het liefst op hout gestookt natuurlijk voor de echte beleving. Een trend waar we niet omheen kunnen, maar die wel naadloos aansluit bij de buitenbeleving die ook past bij een overkapping aan huis met glas van Solundo. Wij zeggen: zet zo’n jacuzzi nu onder uw overkapping aan huis neer of jacuzzi overkapping hout en geniet extra van de ontspanning in het bad. Ook bij slecht weer. Alhoewel: slecht weer bestaat toch zeker niet? Ziet u dit al voor zich en bent u van plan dit ook te gaan realiseren, dan biedt Solundo de geschikte overkapping voor jacuzzi. Wellicht heeft u al een hottub of jacuzzi en wilt daar graag ook gebruik van maken ongeacht het weertype, dan is onze overkapping jacuzzi de oplossing!

Of u nou voor een hottub gaat of een jacuzzi, wanneer het terras mooi aansluit op de woning en vrij toegankelijk is via terrasdeuren, stapt u zo vanuit huis in de jacuzzi onder overkapping of de glazen overkapping aan huis. Met onze overkapping voor jacuzzi bent u verzekerd van uw privacy en kunt u een lange werkdag heerlijk van u af laten glijden in het warme water. De beide producten versterken elkaar, want in de hottub kunt u het seizoen onder de overkapping aan huis glas nog verder verlengen tot in de winter. Juist de jacuzzi overkapping hout kan ook prima in de winter gebruikt worden. Eén plus één blijkt dan toch ineens drie te zijn! Ga ook voor uw overkapping jacuzzi, zodat u heerlijk overdekt kan genieten van een warm bad.

De jacuzzi onder overkapping is al langer in zwang op menig terras. Vergelijkbaar met de hottub, maar vaak van meer gemakken voorzien. En natuurlijk laat ook de jacuzzi zich goed plaatsen in een overkapping aan huis met glas. Ook dan biedt de glazen overkapping aan huis dezelfde voordelen als bij de hottub. Lekker met uw gezinsleden bubbelen in het water onder de overkapping aan huis glas. Met een glas bubbels natuurlijk. Wedden dat u ontspant? En met onze overkapping jacuzzi doet u dit als het ook regent of sneeuwt, maar dan heerlijk overdekt!

203