Maak een zonwering overkapping in uw tuin!

Soms kan het wel eens warm worden onder uw terrasoverkapping, vooral als u voor een glazen dak of een transparante overkapping gekozen hebt. Dan kunt u toch nog heerlijk vertoeven onder uw overkapping met een zonnescherm tuin. Want met een zonwerende terrasoverkapping van Solundo bent u beschermd tegen de zon.

Heerlijk vertoeven uit de zon!

Soms kan het wel eens warm worden onder uw terrasoverkapping, vooral als u voor een glazen dak of een transparante overkapping gekozen hebt. Dan kunt u toch nog heerlijk vertoeven onder uw overkapping met een zonnescherm tuin. Want met een zonwerende terrasoverkapping van Solundo bent u beschermd tegen de zon.

Waarom kiezen voor zonwering in uw overkapping?

Waarom kiezen voor zonwering overkapping? Wat voor voordelen bieden zonweringen terras voor u? Dit zijn vragen die wij in dit artikel gaan beantwoorden. U kunt kiezen uit meerdere producten, een zonnescherm tuin, zonwering overkapping of andere zonweringen. Zonwering terrasoverkapping zorgt onder andere voor schaduw, bescherming en verkoeling voor de zon. Zeker op hete dagen in de zomer geeft dit een groot voordeel. Tegelijkertijd geeft dit een mooie elegante uitstraling – dus kies voor zonweringen terras van Solundo en ervaar het zelf. 

Wat zijn andere voordelen?

Een zonwering overkapping neemt u niet alleen om de temperatuur te laten dalen onder de overkapping of in uw tuinkamer. Is de overkapping een verlengde van uw huis? Dan zorgt de zonwering voor schaduw in het huis en houdt dit de temperatuur ook binnen aangenaam! De montage van de zonwering terrasoverkapping is zeer eenvoudig. Doordat de zonwering op maat gemaakt is, past deze precies in de overkapping. Deze is dan makkelijk te monteren tussen de liggers van de overkapping. Wanneer u een zonwerende terrasoverkapping bestelt, is het raadzaam om de zonwering erbij te bestellen als accessoire. Bij het samenstellen van uw ideale terrasoverkapping kunt u de accessoires selecteren. 

Zonwering selecteren voor overkapping

Hoe kunt u de beste zonwering overkapping kiezen voor uw overkapping? Zoals hierboven geschreven, kunt u de zonwering selecteren als extra accessoire. De zonwerende terrasoverkapping is uitgevoerd in zilverkleurig aluminium en heeft een stevig grijs plissé doek. Vergeet niet de bedieningsstang set bij de zonwering terrasoverkapping te bestellen, als u de zonwering handmatig wilt open- of dichtdoen? U kunt ook een elektrische aandrijving selecteren voor nog meer comfort onder uw overkapping. Deze aandrijving leveren we mee inclusief ontvanger en aansluitkabel.

Let goed op de afmetingen van uw terrasoverkapping en zonwering, zodat u de passende zonwering kunt bestellen. Nog niet zeker? Geen zorgen, u kunt de zonwering altijd nog achteraf bestellen. 

Samengevat

Warmte buiten houden met de zonwering van Solundo. Dit zorgt voor extra comfort tijdens de hete zomer, niet alleen onder uw overkapping, maar ook binnenshuis. Zeker als de terrasoverkapping een tuinkamer vormt in het verlengde van uw huis! Het geeft een elegante uitstraling en is zeer makkelijk te installeren. De zonweringen terras zijn namelijk te monteren tussen de liggers van uw overkapping. 

Let wel goed op bij het bestellen dat de afmetingen overeenkomen met de afmetingen van uw terrasoverkapping. Binnen onze webshop kiest u uit verschillende mogelijkheden. Hulp nodig? Neem dan contact op, dan helpen wij u verder!

Veelgestelde vragen over zonwering voor overkapping

Kan ik zonwering later bestellen?

Dat is mogelijk. Als het toch erg warm wordt onder uw terrasoverkapping, kunt u de zonwering altijd nog naderhand bestellen!

Hoe monteer ik de zonweringen terras?

Deze monteert u eenvoudig tussen de liggers van de terrasoverkapping. Vergeet niet de bevestigingsset voor de plissé zonwering te bestellen. Dit garandeert een goede montage van onze zonweringen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..