Kies zelf de perfecte plek in de tuin met een vrijstaande overkapping

In uw eigen tuin weet u de allerbeste plekjes. Hoe gaaf is het om op de mooiste plek in uw tuin een vrijstaande overkapping te plaatsen? 

In uw eigen tuin weet u de allerbeste plekjes. Hoe gaaf is het om op de mooiste plek in uw tuin een vrijstaande overkapping te plaatsen? Dan kunt u het hele jaar door genieten van groen.

Heeft u veel zon in uw tuin? Dan kunt u ervoor kiezen om op iedere gewenste plek in de tuin een vrijstaande overkapping te plaatsen. Bent u juist op zoek naar beschutting of een oplossing waardoor u wel kunt genieten van een groene omgeving zonder last te hebben van wind of kou? Dan is een vrijstaande overkapping met glas een perfecte oplossing. Met een vrijstaande overkapping glas zal wind of regen geen hinder meer veroorzaken onder de overkapping. 

Het voordeel is dat u alsnog ruimtelijk kunt genieten, maar tegelijkertijd beschut kunt zitten onder de vrijstaande terrasoverkapping. Wanneer u kiest voor een overkapping vrijstaand, kunt u kiezen om er eventueel ook glazen schuifdeuren aan toe te voegen. Dan creëert u een ruimte in de tuin op uw lievelingsplek waar u tijd kunt doorbrengen met vrienden of een goed boek. Dat klinkt perfect, toch? Kies nu bij Solundo uw perfecte overkapping

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een vrijstaande overkapping

Is een vrijstaande overkapping vergunningsvrij?

Een vrijstaande overkapping mag niet groter dan 30m2 zijn zonder bouwvergunning. Wel kan de locatie ook nog een rol spelen in de vraag of een vergunning nodig is. Om er zeker van te zijn of een bouwvergunning nodig is kunt u altijd vooraf informatie opvragen bij de gemeente. Check zo altijd of een bouwvergunning voor de vrijstaande overkapping nodig is, per gemeente kan dit namelijk verschillen.

Wat kost een vrijstaande overkapping?

Een vrijstaande overkapping begint in prijs bij een bedrag van € 1.602,78. Deze prijs kan echter wel oplopen tot € 5.388,30 afhankelijk van de afmetingen die u kiest. Naast de afmeting kunt u ook voor verschillende extra’s kiezen. Deze extra’s zoals verwarming, zonwering en betonpoeren kunnen de prijs ook hoger maken. De keus is dus volledig aan u, hoe prijzig u uw vrijstaande overkapping wilt maken. Bekijk alle opties bij de webpagina over terrasoverkappingen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..