Glaswanden overkapping voor extra wooncomfort

Een glaswanden overkapping biedt u comfort en heeft een luxe uitstraling. Ook met slecht weer kunt u genieten van uw overkapping. Lees hier meer over de voordelen van een glaswanden overkapping.

Geniet van meer comfort met een glaswanden overkapping

Een glaswanden overkapping biedt u comfort en heeft een luxe uitstraling. Ook met slecht weer kunt u genieten van uw overkapping. Daarnaast hebt u met een glazen wand in overkapping vrij uitzicht op uw tuin. Ideaal toch? Bij Solundo kunt u uw eigen glaswanden kiezen en samenstellen. U kunt onze glazen wanden zelf eenvoudig monteren, waardoor u ook nog eens geld bespaart op montagekosten. 

Vergroot uw wooncomfort met glazen schuifwanden

Een glaswanden overkapping biedt u extra wooncomfort. De glaswanden maken het mogelijk om uw overkapping helemaal af te sluiten. Hierdoor kunt u de temperatuur goed reguleren onder uw overkapping. Ook heeft een glazen wand in overkapping een isolerende werking. Dit betekent dat een glazen schuifwand ook een goede investering is voor uw gehele woning. Met een glaswand voor overkapping bent u tegen verschillende weersomstandigheden bestand. Daarnaast kunt u door het glas gezellig naar buiten kijken. Dit zorgt voor een fijne en aangename sfeer en u kunt het hele jaar door genieten van uw tuin. 

De glaswanden van Solundo

Wilt u een glaswand aanschaffen? De glaswanden van Solundo zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende lengtes van de rail en breedte van de glazen deur. Een glaswand in overkapping is bij Solundo in drie verschillende kleuren beschikbaar. Ook kunt u kiezen uit veel verschillende inbouwhoogtes. 
Naast deze algemene opties, hebben we ook nog extra opties waar u uit kunt kiezen. Kies onder andere uit deurgrepen, tochtborstels of eindplaatjes railset om uw glaswand voor overkapping helemaal af te maken.
 

De service van Solundo

We begrijpen dat u bij de aanschaf van een glaswanden overkapping direct de juiste keuze wilt maken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het aankoopproces. In Nunspeet hebben we ook een showroom. In deze showroom kunt u met eigen ogen een glaswand in overkapping bekijken. Daarnaast kunnen we u ook tijdens het bezoek adviseren. Maak een afspraak en kom gerust langs.

Samengevat

Een glaswanden overkapping biedt u extra wooncomfort en heeft een luxe uitstraling. Een glazen wand in uw overkapping heeft een isolerende werking. Daarnaast kunt u ook door het glas naar buiten kijken en genieten van uw tuin. De glaswanden van Solundo zijn van hoge kwaliteit en zijn door u zelf samen te stellen. Onze specialisten helpen u graag bij het aankoopproces voor een glaswand in overkapping. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom om een glaswanden overkapping met eigen ogen te bekijken. 
 

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een glaswanden overkapping?

Een glaswanden overkapping biedt u extra wooncomfort en geeft u de mogelijkheid om de hele dag door gezellig naar buiten te kunnen kijken.

Kan ik een glaswanden overkapping zelf samenstellen?

Ja. Bij Solundo heeft u de mogelijkheid uw eigen glaswanden overkapping helemaal zelf samen te stellen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..