Een mix van klassiek en modern: de veranda terrasoverkapping van Solundo is een lust voor het oog

Iedereen wil een veranda terrasoverkapping

Iedereen wil een veranda terrasoverkapping

Laten we eerlijk zijn: iedereen wil een veranda terrasoverkapping. Waarom? Omdat een terrasoverkapping veranda nu eenmaal de mogelijkheid biedt langer van het buitenseizoen te genieten in uw tuin of op het terras. Dat wil toch iedereen? Gelukkig kan ook iedereen genieten van een veranda terrasoverkapping. Door zijn gunstige prijsstelling en modulaire opbouw is er voor elk budget en voor vrijwel elke tuin een terrasoverkapping veranda te vinden. Bereikbaar voor iedereen!

De veranda terrasoverkapping van Solundo is in verschillende varianten te verkrijgen. Klassiek of modern of een mix daarvan, de keus is aan u. Het tijdloze design en de gekozen kleurstelling maken elke terrasoverkapping veranda tot een lust voor het oog. Daarom, een veranda terrasoverkapping, voor ieder één, minimaal!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een veranda terrasoverkapping

Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een veranda?

Het verschil tussen een veranda en een terrasoverkapping is dat een veranda de plek kan zijn en de terrasoverkapping is een manier om ervoor te zorgen dat u het hele jaar kunt genieten van deze plek in uw tuin. De veranda is een aparte plek in uw tuin die meestal is bedoeld om te relaxen en te kunnen eten. Een terrasoverkapping kunt u op de veranda plaatsen om ervoor te zorgen dat u overdekt bent wanneer het weer slechter is. Zo creëert u een veranda met terrasoverkapping.

Wat kost een veranda terrasoverkapping?

Een veranda terrasoverkapping kan gevarieerde kosten hebben. De prijs van een terrasoverkapping loopt van €906,84 tot en met €4181,26. De prijs van de overkapping varieert door de grootte en de extra’s die u kunt kiezen. Wilt u naast de terrasoverkapping uw veranda helemaal volledig maken met een vlonder en tuinset? Dan zullen dat extra kosten worden naast de terrasoverkapping. Door zelf de grootte van de overkapping te kiezen met de bijbehorende extra’s, bepaalt u zelf hoe prijzig de veranda terrasoverkapping wordt.

Is een veranda altijd overdekt?

Een veranda is niet altijd overdekt. Een veranda kan overdekt zijn maar het hoeft niet. U kunt simpelweg ervoor kiezen om een tuinset in uw tuin te plaatsen en het zoals veranda te zien, maar dit kan ook uitgebreider. Een echt volledige veranda maakt u met een apart deel betegeld of met een vlonder, een tuinset en met als kers op de taart een terrasoverkapping. U kunt er zelf voor kiezen hoe u uw veranda wilt maken.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..