Een aanbouw met glazen dak is de perfecte locatie om een feestje te geven

Vier uw hoogtepunten onder een aanbouw met glazen dak

Iedereen wil zijn feestje onder een aanbouw met glazen dak vieren!
We nemen u in gedachten mee: binnenkort hoopt u een jubileum te vieren, een gedenkwaardige verjaardag of een huwelijksjubileum. Of een andere mijlpaal in uw leven, waar u graag uw dierbaren bij uitnodigt. Vult u zelf maar in. De weersverwachtingen voor die avond zijn goed, dus u weet al: dat wordt een feestje buiten in de tuin. Achter het huis, heerlijk besloten voor genodigden. Alleen de voorpret al is fantastisch. Over de locatie hoeft u zich geen zorgen te maken, die staat er al: een prachtige aanbouw met glazen dak, waar men heerlijk onder kan loungen, met elkaar van gedachten wisselen en het feestje vieren. 
 

Een aanbouw glazen dak voor zorgeloos genieten
Laten we eens inzoomen op die glazen dak aanbouw, nu we daar nog de tijd voor hebben. Het is immers nog niet zo ver, het feestje moet nog gaan beginnen. Een aanbouw glazen dak van Solundo levert u jarenlang onbezorgd plezier. Samengesteld uit hoogwaardige materialen, zonder noemenswaardig onderhoud. Uitgerust met glaspanelen op het dak is de aanbouw met glazen dak een heerlijk plek om te vertoeven, met bovendien nog eens een chique uitstraling. Daar wil iedereen wel zijn feestje onder houden! Ziet u het al voor u? En heeft u nog geen glazen dak aanbouw? U heeft nog tijd om te beslissen, voor het volgende jubileum gevierd kan worden. Dus kom naar onze showroom en laat u vakkundig adviseren. Solundo, altijd iets te vieren!
 

Veelgestelde vragen over een aanbouw met glazen dak

Hoe duur is een aanbouw met glazen dak?

Een aanbouw met glazen dak kan variëren in prijs. Zo zijn er veel factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. Zo kunnen er veel extra’s toegevoegd worden zoals zonwering, verwarming, glazen wanden en een vrijstaande constructie. Ook kan de kleur, stijl en afmeting de kosten hoger maken. Wanneer u het goedkoopste zoekt zonder allemaal extra’s zal dit € 906,84 kosten.

Hoe groot mag een aanbouw met glazen dak zijn zonder vergunning?

Alle bijgebouwen mogen in totaal niet groter dan 30m2 zijn. Als u meerdere bijgebouwen heeft moet u hier dus op letten. Is de aanbouw met glazen dak uw eerste bijgebouw? Dan kunt u dat 9/10 keer zonder vergunning bouwen. Het is verstandig om hier toch altijd even bij de gemeente naar te informeren. Per gemeente kunnen de specifieke regels nét anders zijn; check het dus altijd.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..