Duurzaamheid is ‘hot’ dus kies een moderne aanbouw glas

Een moderne aanbouw glas om uw woning te verduurzamen

Een moderne aanbouw glas als verantwoorde keuze
Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, ecologische voetafdruk; het zijn termen die we dagelijks voorbij zien komen. En laten we eerlijk zijn: we willen toch allemaal deze aardbol zo goed mogelijk aan de volgende generatie doorgeven? Bij Solundo vinden we het belangrijk hier keuzes in te maken. Een moderne aanbouw glas is zo’n keuze. De materialen die voor een aanbouw huis glas als overkapping gebruikt worden zijn zeer duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Bovendien zijn de onderdelen van de luxe aanbouw huis grotendeels te recyclen, om de toename van de afvalberg zoveel mogelijk te beperken. U hoeft zich kortom niet te schamen voor een moderne aanbouw glas aan uw woning.

Vergroening van terras onder aanbouw huis glas, het kan!
Een moderne aanbouw glas kan zeker ook voor een stuk vergroening van uw tuin of terras zorgen. Bepaalde soorten zullen prima onder glas gedijen. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote plantenbakken met vaste planten erin. Of zelfs een mooie olijfboom, wat tegenwoordig ook zeer populair is. Kortom, een moderne aanbouw glas als terrasoverkapping is een verantwoorde keuze en past helemaal in deze tijd!

Veelgestelde vragen over een moderne aanbouw van glas

Wat is een moderne aanbouw van glas?

Een moderne aanbouw van glas is wordt als modern gezien omdat het een hele strakke afwerking kan geven aan uw woning. Een moderne aanbouw van glas bestaat uit een aluminium frame in de kleur die u mooi vind met bijpassende glazendeur en een glazen dak. Met een moderne aanbouw van glas kunt u het hele jaar genieten van uw tuin!

Wat kost een moderne aanbouw van glas?

Een moderne aanbouw van glas kunt u vanaf € 1.159,27 aanschaffen bij Solundo. U kunt de aanbouw zelf ontwerpen en dus zo ook de kosten bepalen. Voor de aanbouw kunt u verschillende extra’s toevoegen zoals verwarming, zonwering en verlichting. Deze extra’s kosten ook meer geld u kunt zo zelf de overkapping prijziger maken. Niet alleen de extra opties hebben een invloed op de prijs ook de afmeting van uw aanbouw van glas. Hoe groter de aanbouw hoe duurder.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..