Altijd buiten kunnen zitten met een vrijstaande terrasoverkapping

Een vrijstaande terrasoverkapping kunt u inrichten naar eigen wens. Kies de kleur, de sierlijst en u kunt zelfs nog extra’s toevoegen.

Het is erg fijn wanneer uw huis van binnen helemaal mooi af is en ook naar smaak is ingericht. Niet alleen moet het huis er van binnen mooi uitzien maar wanneer u een tuin heeft is het fijn dat die samenhangt met de woning. U wilt dat uw woning voor 100% voelt als uw eigen plekje, van binnen en buiten. Het is zonde wanneer u in uw afgemaakte woonkamer zit en u niet kunt uitkijken op een leuke tuin. Als uw tuin nog niet een leuke plek is om naar te kijken vanuit de woonkamer of eetkamer is het tijd om daar wat aan te doen!

Maak uw tuin gezellig

Om uw tuin er leuker uit te laten zien spreekt het voor zich om langs te gaan bij een tuincentrum. In een tuincentrum is een verzameling beschikbaar van verschillende planten die uw tuin fleuriger kunnen maken. Naast planten kan een leuke tuinset ook zorgen voor extra gezelligheid in de tuin. Alle planten en verschillende tuinmeubelen kunnen best overweldigend zijn. Als u geen groene vingers heeft kan het best lastig zijn om de juiste planten uit te kiezen. Een hovenier inhuren kan de oplossing zijn voor dat probleem. Maar veel planten in de tuin plaatsen hoeft de tuin niet altijd mooier te maken. Een makkelijke oplossing om niet veel planten te hoeven plaatsen en dus ook geen hovenier in te moeten huren kan een vrijstaande terrasoverkapping zijn.  

Uw interieur naar buiten brengen

Een vrijstaande terrasoverkapping kunt u waar u ook wilt in de tuin plaatsen. Het geeft u een plek om overdekt in terug te kunnen trekken. Een vrijstaande terrasoverkapping kunt u helemaal inrichten naar eigen wens. Kies de kleur, de sierlijst en u kunt zelfs nog extra’s toevoegen. Door verlichting te plaatsen kunt u een hele moderne vrijstaande overkapping maken. Verlichting in een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium zorgt voor extra sfeer en luxe. Op een mooie zomerse avond kunt u nog uren blijven kletsen zonder opeens in het donker te zitten. Bent u bang dat u het dan wel koud gaat krijgen? Dat is geen probleem! Het is zelfs mogelijk om verwarming te laten installeren in de terrasoverkapping aluminium vrijstaand. Met een infrarode stralingswarmte is uw moderne vrijstaande overkapping voor u het weet heerlijk opgewarmd. Niks houdt u nog tegen om te genieten van uw vrijstaande terrasoverkapping!

Een vrijstaande terrasoverkapping of serre?

Een vrijstaande terrasoverkapping is niet de enige optie die u heeftt om een fijne plek te creëren in de tuin. Vrijstaande serres kunnen voor u misschien een nog betere optie zijn. Een vrijstaande serre is bijna hetzelfde als een terrasoverkapping aluminium vrijstaand het enige verschil is dat een serre vaak helemaal wordt omringd door glas. Het glas zorgt ervoor dat wind en regen u niet zullen storen, het glas sluit u hiervan af. Een serre vrijstaand is echter geen extra huisje in de tuin, maar eerder een mooi terras waar u het hele jaar kan zitten zonder afhankelijk te zijn van het weer. Deze kenmerken zijn bekend onder de naam vrijstaande serre, maar u kunt uw vrijstaande terrasoverkapping aluminium ook zo ontwerpen dat het uiteindelijk hetzelfde doel heeft als een serre vrijstaand. Of het nou bekend staat onder de naam van vrijstaande serres of vrijstaande terrasoverkapping aluminium u kunt bij Solundo het ontwerpen zoals u het graag wilt.

Solundo helpt u bij het vinden van de juist terrasoverkapping

Wilt u graag uw tuin aanvullen met iets nieuws maar vindt u het verschil tussen een vrijstaande terrasoverkapping en een serre erg ingewikkeld? Neem een kijkje op de website om erachter te komen welke van de opties het handigste is om in uw tuin een rustgevend plekje te kunnen creëren. Weet u nog niet precies wat u wilt als het gaat om de terrasoverkapping aluminium vrijstaande terrasoverkapping aluminium? Kom gerust naar onze showroom en laat u adviseren. Zo zult u voor uw tuin de juiste terrasoverkapping van aluminium vrijstaand kunnen samenstellen.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een vrijstaande terrasoverkapping

Wat kost een vrijstaande terrasoverkapping?

Een vrijstaande terrasoverkapping kost minimaal € 1.571,83. De prijs is bepaald door verschillende onderdelen zoals de grootte, kleur, extra’s en het dak-materiaal. U kunt uw vrijstaande terrasoverkapping volledig zelf ontwerpen met behulp van onze configurator. Zo kunt u gemakkelijk uw vrijstaande terrasoverkapping samenstellen én erachter komen hoeveel uw wensen in totaal zullen kosten. Bekijk hoeveel uw vrijstaande terrasoverkapping zal kosten!

Waar mag je een vrijstaande terrasoverkapping plaatsen?

U mag uw overkapping in uw eigen tuin plaatsen zolang de vrijstaande terrasoverkapping maar één meter van de erfgrens is verwijderd. Om te weten of u een vergunning nodig heeft voor de plek waar u de vrijstaande terrasoverkapping wilt plaatsen, is het verstandig om dit na te vragen bij uw gemeente. Grote kans dat u geen vergunning nodig heeft maar het is altijd belangrijk te informeren bij uw gemeente over de specifieke regels die zij hanteren.

Hoe dicht op de erfgrens mag u een vrijstaande terrasoverkapping plaatsen?

Uw vrijstaande terrasoverkapping mag niet dichter bij dan één meter van de erfgrens af geplaatst worden. Waar u verder de overkapping wilt plaatsen kunt u uitkiezen. Met behulp van de extra staanders kunt u de terrasoverkapping overal in uw tuin plaatsen. Om er zeker van te zijn dat u uw vrijstaande terrasoverkapping op de juiste plek neerzet is het verstandig om te informeren bij uw gemeente, zo weet u ook zeker of u een vergunning nodig heeft.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..