KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Veranda

Een glazen veranda in uw tuin of op uw terras, wie droomt daar nu niet van? Meer specifiek, een tuinhuis met veranda als ultieme plek in uw tuin om u terug te trekken en te genieten van uw privacy. Het is onze passie om u daarin zo goed mogelijk te adviseren!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen veranda samen

Stel hier uw veranda samen, door de gewenste kleur te kiezen, de dakplaten en de sierlijsten. Afmetingen zijn hierbij erg belangrijk!

In de materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Prijs inclusief BTW: € 0,00
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 0,00

Een veranda in uw tuin, de droom van elke levensgenieter!

We komen ze vaak tegen: het tuinhuis met veranda. Een veranda overkapping hoeft zeker niet altijd aan uw woning gebouwd te worden. Het is juist goed mogelijk om een overkapping veranda achter in uw tuin te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld vrijstaand als tuin veranda, maar dus zeker ook als tuinhuis met veranda. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een glas veranda of aluminium veranda's.

Sterker nog, wij zien vaak dat een tuinhuis in combinatie met een glazen veranda of glazen schuifdeuren besteld wordt. Of het bestaande tuinhuis wordt met een tuin veranda overkapping uitgebreid. En niet zelden dan ook meteen met glas veranda zonwering erbij. Zo is uw veranda in één keer klaar!

Hoe we allemaal dat weten? Omdat onze klanten ons dat graag vertellen. Zo kunnen we hen nog beter adviseren over de aanschaf van hun overkapping veranda of aluminium veranda's.

Waar droomt u van als het om uw tuin gaat? Heeft u in gedachten het plaatje voor een tuinhuis met veranda al helemaal helder? Wordt het een glazen veranda met veranda zonwering? We kunnen u geen ongelijk geven. Een overkapping veranda past bij vrijwel elk tuinhuis. Wanneer u beiden tegelijk gaat bestellen, kunt u uw wensen voor beide producten goed op elkaar afstemmen.

Veel gestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor een veranda?  

Wanneer u een veranda aan uw woning wilt bouwen is het goed mogelijk dat u helemaal geen vergunning nodig hebt. Natuurlijk zijn er een paar randvoorwaarden waar u aan moet voldoen, maar blijft u daarbinnen, dan is een vergunning niet noodzakelijk. Randvoorwaarden zijn bijvoorbeeld de maximale afmetingen van de veranda, de maximale hoogte van de veranda en de positie waar u de veranda aan de woning wilt plaatsen. Check vooraf bij uw gemeente wat de precieze randvoorwaarden voor uw veranda zijn.

Waarom koop ik een veranda bij Solundo?  

Onze jarenlange ervaring met het verkopen van veranda’s maakt ons tot een krachtige partner op het gebied van buiten leven en sfeerbeleving. We werken samen met sterke en kwalitatieve toeleveranciers die hun reputatie inmiddels bewezen hebben. En dan hebben we het niet alleen over de kwaliteit, maar ook de scherpe prijs en snelle levertijden die we u samen met onze partners kunnen aanbieden. Laat u adviseren in onze showroom en wij tonen u graag alle mogelijkheden!

Hoeveel kost een veranda aanbouw?  

Gaat u de veranda aanbouw zelf plaatsen of neemt u daarvoor een montagebedrijf in de arm? Beide is goed mogelijk, maar het maakt nogal wat uit voor de prijs van een veranda aanbouw. Wij hebben geen voorkeur, het is ons om het even of u zelf gaat plaatsen of niet. Solundo biedt zelf geen montage aan, maar met de degelijke handleiding op onze website kunt u de veranda aanbouw ook prima zelf realiseren. Wat nu een veranda aanbouw kost kunnen we u het beste in onze showroom vertellen, als we eerst uw wensen geïnventariseerd hebben. Kom langs en we helpen u graag op weg!

315