KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Tuinoverkapping

Bij Solundo vindt u dé tuinoverkapping. U heeft de keuze uit verschillen materialen als kunststof en glas. Het hoogwaardige aluminium in 3 verschillende kleuren. De fraaie sierlijst voor uw overkapping tuin is verkrijgbaar in diverse varianten. Onderhoudsarm dak materiaal! Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen tuinoverkapping samen

Hieronder in het filter kunt u uw gewenste kleur van uw tuinoverkapping, soort dakplaten, type sierlijst en de gewenste afmetingen in stellen.

Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Tuinoverkapping kiezen? Wij begeleiden u naar de juiste keuze

Tuinoverkapping, natuurlijk een overkapping in uw tuin. Aan huis gebouwd als verlengstuk van uw woning of een vrijstaande overkapping tuin. Zeker in dat laatste geval kunt u spreken van een tuinoverkapping. Niet alleen uw woning wordt met een van onze tuinoverkappingen opgewaardeerd, ook uw tuin krijgt hierdoor meer uitstraling.

Koele voorjaarsavonden of kille herfstavonden worden ineens omgetoverd tot een aangenaam verblijf in uw tuinoverkapping. En niet te vergeten de lange zwoele zomeravonden. Is het uw wens om in de zomer heerlijk buiten te zitten, maar niet vol de zon op uw lichaam of in uw gezicht te hebben? Wilt u in de winter graag buiten zitten, maar wel droog en warm? Dan zijn onze tuinoverkappingen de perfecte oplossing.

Dankzij de zelf te bepalen afmetingen van de tuin overkapping, kunt u deze exact zo samenstellen als u wenst. Bepaal zelf de breedte en diepte, en kies de afwerking die het beste bij uw smaak past. Met de juiste opties kunt u heel eenvoudig de overkapping achtertuin en woning samen laten smelten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de diverse mogelijkheden voor de sierlijst, en het dakmateriaal. De keuze voor het juiste type tuin overkapping glas kan het verschil maken tussen goed en geweldig. Bekijk de opties en met de juiste materialen, zal de overkapping achtertuin vrijwel naadloos aansluiten bij de stijl van de woning en interieur.

Persoonlijke service nodig bij het samenstellen van uw overkapping achtertuin? Indien u er niet helemaal uitkomt, of een vraag heeft over de opties, neem dan gerust even contact met ons op! We helpen onze klanten graag met het kiezen van de juiste opties voor de beste keuze in ons assortiment tuinoverkappingen. 

Hoogwaardige overkapping tuin
Met een hoogwaardig aluminium frame is de overkapping tuin een kwaliteitsproduct. Met de glazen schuifdeuren van Sunrooms®, verlengt u het buitenseizoen aanzienlijk. De combinatie van tuin overkapping glas, zorgt voor een hoogwaardige verlenging van uw huis, met prachtige lichtinval . Het kwalitatieve aluminium in combinatie met de sterke poedercoating zorgen voor een lange levensduur en weinig onderhoud van uw tuinoverkapping. Solundo spant zich tot het uiterste in om u de beste oplossing te adviseren. Vraag ons naar de mogelijkheden en bezoek onze webwinkel. Vragen over een overkapping tuin of hulp nodig bij het samenstellen? Neem gerust contact op!

314