Serre aanbouw

Het zonnetje in huis, met een serre van Solundo

De ideale aanvulling voor uw woning

 

Een serre als overkapping kan een ideale aanvulling zijn voor jouw woning. Alle onderdelen kun jij zelf kiezen. De serre is gemaakt van aluminium wat ervoor zorgt dat het tegen elke weersomstandigheid is beschermd. Jij kunt voor de serre zelf het glas, de kleur en de afmeting bepalen. De serre overkapping kan makkelijk in elkaar gezet worden met behulp van de bijgeleverde montagehandleiding. Creëer jouw droom serre!

Serre aanbouw

Soort: Overkapping | Breedte: 306 cm | Diepte: 250 cm | Kleur: Antraciet structuur (RAL7016) | Dakmateriaal: Gelaagd glas | Sierlijst: Rond | Overig: Standaard goot | Sneeuwzone: SZ1 (NL)

Extra Opties: Voorkant terrasoverkapping: Glazen schuifdeuren 3 sporig systeem | Eerste zijkant terrasoverkapping: Glazen schuifdeuren 3 sporig systeem | Tweede zijkant terrasoverkapping: Glazen schuifdeuren 3 sporig systeem | Handleiding: Handleiding overkapping overkapping

Artikelnummer 121016

Een serre als overkapping kan een ideale aanvulling zijn voor uw woning. Alle onderdelen kunt u zelf kiezen. De serre is gemaakt van aluminium wat ervoor zorgt dat het tegen elke weersomstandigheid is beschermd. U kunt voor de serre zelf het glas, de kleur en de afmeting bepalen. De serre overkapping kan makkelijk in elkaar gezet worden met behulp van de bijgeleverde montagehandleiding. Creëer uw droom serre!

Lees meer
Helder polycarbonaat platen zijn voorzien van stevige X structuur en zijn 66% lichtdoorlatend
Opale polycarbonaat platen zijn voorzien van stevige X structuur en 54% lichtdoorlatend. Echter omdat het opaal is wordt het zonlicht diffuse waardoor niet alleen het licht beter verspreid wordt maar ook de warmte van de zonnestralen niet “steekt”.
IQ relax platen hebben niet alleen de voordelen van de opale plaat (zoals het zonlicht dat diffuse wordt waardoor niet alleen het licht beter verspreid wordt maar ook de warmte van de zonnestralen niet “steekt”) maar het houdt ook meer warmte tegen door een speciale toplaag. Van de polycarbonaat platen is dit de beste optie.
Een overkapping met een glazen dak is een betaalbare luxe en heeft het grote voordeel dat u goed naar buiten kunt kijken. In combinatie met glazen schuifdeuren en eventueel zonwering heeft u een mooie en zeer bruikbare terrasoverkapping!
Configuratie met belasting tot 65kg/m2 ofwel 30cm sneeuw/m2, standaard voor Nederland is SZ1 voldoende.
Configuratie met belasting tot 85kg/m2 ofwel 50cm sneeuw/m2

Extra opties

Voeg extra opties toe voor uw serre. Handige terrasverwarming of hoogwaardige glazen deuren.

Een glazen serre als als aanbouw serre aan uw woning? U zegt het maar, hier vindt u alle mogelijkheden overzichtelijk op één pagina. Navigeert u door de verschillende opties en vergeet vooral niet uw bestelling te plaatsen!

Overkapping
306 cm
250 cm
Antraciet structuur (RAL7016)
Gelaagd glas
Rond
Standaard goot
SZ1 (NL)

Totaal:

Totaal prijs 1324,38
Extra opties 2908,46
Prijs inclusief opties en BTW 4232,84

Serre aanbouw

4232,84

Serres van Solundo

U kent het vast wel: u wilt graag het woongenot van uw woning vertalen naar uw terras en tuin. Een naadloze overgang tussen woning en tuin, waarbij u zowel het gevoel heeft in huis te zijn, als dat u tegelijkertijd van de tuin kunt genieten. Harmonie tussen huis en tuin, dat is het belangrijkste. En dat niet alleen in de zomer of winter, nee, tijdens alle seizoenen van het jaar! Dit is waar een tuin serre uitblinkt. Een serre biedt de perfecte oplossing om de juiste balans te vinden voor uw woning.

Serre als aanbouw

Solundo biedt uitstekende oplossingen voor uw tuin namelijk de serre-overkapping- of zeggen we serreaanbouw? Een serre bouwen aan uw woning, vaak een glazen serre, is eenvoudig te realiseren. Als aanbouw serre bouwt u niet alleen een mooie overkapping voor uw tuin maar het is tegelijkertijd een verlengstuk van uw woning. Twee vliegen in één klap, mooier een serre bouwen kan bijna niet! Deze “aanbouw” zal niet alleen uw leefruimte vergroten maar ook nog veel geld besparen. U heeft namelijk geen aannemer of klusbedrijf nodig om deze serre te kunnen plaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een handige vriend of familielid met een set gereedschap die u wilt helpen met de serre bouwen. Dan heeft u voor u het weet een serre als aanbouw voor uw huis en tuin.

Voordelen serre

Naast het maken van een serre als aanbouw is het ook mogelijk om te kiezen voor een tuin serre. Hiermee voegt u een prachtig terras toe aan uw tuin. Tuin serres bieden een extra dimensie van luxe en comfort. De serres glas bestaan uit aluminium in combinatie met glas, waardoor u alsnog van uw tuin kunt genieten terwijl u ‘binnen’ zit. Zelfs met regenachtig weer kunt u plezier beleven aan uw tuin. In de winter biedt de serre glas warmte en beschutting, waardoor u het hele jaar door gebruik kunt maken van uw tuin. Wees niet bang dat de serre een obstakel wordt in de tuin. De serre heeft glazen schuifwanden, waardoor het van binnen net voelt alsof u in de tuin zit en u van buitenaf door de serre heen kunt kijken. Tuin serres verrijken zowel uw huis en tuin op een mooie en unieke wijze.

Verschillende opties voor de serre

Zodra de beslissing is genomen voor een serre bouwen eenmaal gemaakt, dan komt natuurlijk meteen de vraag om de hoek: wat voor serre aanbouw willen we graag hebben? Het woord ‘serre’ verklapt daarbij al een deel van het antwoord; bijna altijd wordt de aanbouw serre uit aluminium en glas gebouwd. Wij spreken dan van een glazen serre of een serre glas. Naast de glazen wanden zijn er meer keuzes die u kunt maken tijdens het proces van de serre kopen. Zo moet u beslissen in welke kleur en stijl u de serre wilt. Hiervoor heeft u 3 verschillende opties. Kies de stijl en kleur die het beste past bij uw huis en tuin!

Een serre als wintertuin

Wilt u serres kopen om uw wintertuin te realiseren? Een wintertuin ook wel ‘serre tuin’ is een glazen uitbreiding van uw huis die dankzij de stralingswarmte van de zon een prettige temperatuur binnenin behoudt. Door de aangename temperatuur kunt u deze plek gebruiken om uw planten te stallen tijdens de koude wintermaanden. Uw wintertuin kan daarnaast ook dienen als leuk zitplekje waar u comfortabel binnen kunt genieten van uw tuin.  Zo kunt u uw eigen ‘wintertuin’ creëren. Solundo biedt diverse opties in termen van afmetingen, vormen, kleuren en materiaalgebruik voor deze serre tuin in de winter.

Advies van Solundo

Onze webshop biedt een duidelijk overzicht van de diverse mogelijkheden voor de serre glas, serre overkapping en serre tuin. Zodra u weet waarvoor u uw glazen serre wilt gebruiken kunt u met behulp van de configurator gemakkelijk de serres kopen. Alles aangevinkt, dan ziet u meteen de serre aanbouw naar uw wens voor u geselecteerd. Klik, bestel en klaar! Weet u nog niet welke opties het beste zijn voor uw droomtuin? Neem dan contact met ons op en kom langs bij onze showroom. Samen zoeken we voor u de perfecte combinatie om uw droomtuin met serre te realiseren. Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Heb je een vergunning nodig voor een serre?

Wanneer u een serre wilt gaan plaatsen is het verstandig vooraf precies na te gaan wat wet en regelgeving toestaan. Aangezien een serre meestal rondom gesloten is, bijvoorbeeld met glazen schuifdeuren, zal het vaak als bijgebouw gezien worden. Dat wil niet zonder meer zeggen dat een vergunning altijd nodig is. Dat hangt namelijk af van diverse factoren, zoals grootte/hoogte van de serre en waar de serre aan de woning gebouwd wordt. Raadpleeg vooraf uw gemeente om verrassingen achteraf te voorkomen.

Hoe maak je zelf een serre?

Het is voor elke doe-het-zelver mogelijk een serre aan de hand van de duidelijke handleiding op te bouwen. Stap voor stap wordt u door het montageproces geleid. Wanneer u de handleiding precies volgt, zult u zien dat het plaatsen van een serre goed te doen is. Neem de tijd en zorg voor het juiste gereedschap, dat voorkomt stress bij het monteren. En altijd goed meten vooraf natuurlijk.

Wat kost een complete serre?

Een complete serre zal meestal bestaan uit een aluminium constructie met glazen panelen als dak. Daarnaast is deze constructie dan voorzien van wanden rondom, hetzij vaste glazen wanden en/of schuifbare glazen deuren. Het is zelfs mogelijk om wanden met polycarbonaatplaten te plaatsen. Zoals u ziet zijn er best een aantal factoren die een rol spelen bij het bepalen van de prijs. Een eenduidige prijs noemen is dan ook niet mogelijk, maar offerte op maat aanvragen natuurlijk wel!

Vertel ons uw wensen en wij doen u een aantrekkelijk voorstel.

Whatsapp
Loading..