KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Schuifpui

Welkom op de pagina voor een prachtige glazen schuifpui. Eenvoudig door u zelf samen te stellen door de verschillende mogelijkheden en wensen aan te klikken. Vele mogelijkheden en variaties en u ziet gelijk waar u aan toe bent. Wel zo handig!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen schuifpui samen

Selecteer hier de basisopties voor uw schuifpui. Selecteer het aantal sporen, de raillengte en de gewenste kleur. Bij het samenstellen goed de afmetingen in de gaten houden (breedte en hoogte) van de schuifpui.

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset

2. Extra opties

Voorzie uw schuifpui van een aantal mooie opties als deurgrepen en tochtborstels. De mogelijkheden ziet u hieronder.

Montagehandleiding

De handleidingen zijn digitaal te downloaden onder service & montage of selecteer hier de juiste handleiding(en) die dan uitgeprint mee worden geleverd.
Wilt u door een erkend montagebedrijf laten opbouwen? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina van aanbevolen opbouwbedrijven.

Tochtborstels Glas-Glas
Tochtborstels Glas-Glas
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
Deurgrepen

Deurgrepen (Let op, bij zijgeleiding zijn opschuif deurgrepen beperkt toe te passen.)

  • F
  • F
Eindplaatjes railset
Eindplaatjes railset worden gebruikt wanneer er geen zij-aanslag aanwezig is (zoals een staander of een balk). Het voorkomt zowel het uitrijden van de deuren als het eruit glijden van de borstels. Sunrooms is één van de weinige systemen die deze optie aanbieden door unieke profilering van zowel de bovengeleiding als onderrail.
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
In de Materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Totaal:
Totaalprijs: € 328,35
Door u gekozen opties: € 0,00
Prijs inclusief opties en BTW: € 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Concept versturen

Met het versturen van het concept gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Een glazen schuifpui van Solundo: een echte eyecatcher!

Een schuifpui aluminium is vaak nog een grote wens van mensen om een terrasoverkapping compleet te maken. Een niet onbelangrijk aspect bij de aanschaf daarvan zijn natuurlijk de schuifpui kosten. Veel mensen weten niet goed wat ze aan schuifpui kosten moeten verwachten en twijfelen dan over een eventuele aanschaf van een schuifpui aluminium.

Dat vinden we bij Solundo jammer, want dat is zeker niet nodig. De kosten schuifpui zijn zonder meer laag en aantrekkelijk en wij zijn daar graag transparant over. Kijkt u maar eens in onze webshop rond naar de verschillende mogelijkheden voor een schuifpui aluminium. Al verkrijgbaar vanaf € 605,- voor een complete glazen schuifwand van 3 deuren.

Er zijn vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw glazen schuifwand. Daarbij heeft u de keuze uit diverse lengtes, glashoogtes en -breedtes, maar ook aantal sporen. Zo kunnen we bij Solundo elke terrasoverkapping of balkon passend voorzien van een glazen schuifpui.

Tel daarbij op de verschillende standaardkleuren – de kosten schuifpui zijn bij elke kleur identiek – en de mogelijkheden zijn ronduit legio. En dan spreken we niet meer over kosten, maar over een waardevaste investering voor de toekomst!

Solundo biedt advies

Solundo spant zich tot het uiterste in om u de beste oplossing te adviseren. Vraag ons naar de mogelijkheden en bezoek onze webwinkel. Vragen over een overkapping tuin of hulp nodig bij het samenstellen? Neem gerust contact op! Wij helpen u graag zodat we samen uw droomtuin kunnen realiseren. Van het bestellen tot aan het plaatsen bij Solundo kunt u altijd terecht met uw vragen!

Veelgestelde vragen

Ik wil graag meenemers op mijn deuren monteren. Welke moet ik kiezen?  

Bekijk hier onze montagehandleiding voor meer uitleg over onze meenemers en het type dat u nodig hebt voor Solundo glazen schuifdeuren.

Wanneer heb ik eindplaten nodig op de railsets?  

Monteert u de railsets tussen bestaande muren, palen of poeren die de railsets aan het uiteinde volledig afdekken? Dan hebt u geen eindplaten nodig. Als u de railsets met een "open eind" monteert, hebt u eindplaten nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails glijden.

Zorgt Solundo voor de installatie van mijn glazen schuifdeuren?  

Onze glazen schuifwanden zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van onze montagehandleiding. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig te installeren zijn, bieden wij geen montage aan. Wij staan tot uw beschikking!

Heb ik een fundering nodig onder mijn glazen schuifwand?  

Als er geen stabiele ondergrond beschikbaar is, is het aan te raden om een aluminium koker onder de onderrail te plaatsen.

Kan ik de kleur van mijn glazen schuifdeuren veranderen?  

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crèmewit (RAL9001), antracietstructuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005M).

Welke onderdelen van de glazen schuifwand zijn in kleur gecoat?  

In de standaardkleuren crèmewit (RAL9001), antraciet (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn de bovenrail, deursets en zijgeleidingsprofielen altijd in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. OPGELET, bij de matzwarte variant (RAL9005M) is de onderrail ook in kleur gecoat!

Kan ik de geleiderailsets of andere onderdelen op maat laten zagen?  

Alle onderdelen bestaan uit verschillende standaardmaten, zodat ze in veel gevallen toepasbaar zijn. Daarom zagen we niet op maat. Meet zorgvuldig en selecteer de juiste maten in de configurator!

Kan ik ook afzonderlijke boven- of onderrails krijgen?  

De railsets zijn standaardpakketten waarin boven- en onderrails van dezelfde lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te garanderen, is het niet mogelijk om deze onderdelen los van een complete railset aan te schaffen.

Worden er schroeven meegeleverd voor mijn glazen schuifwand?  

Solundo glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, wat verschillende montagemethoden en verschillende montagematerialen vereist. Daarom leveren we standaard geen schroeven mee.

Welk glas wordt gebruikt voor de glazen schuifdeuren?  

De Solundo glaspanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10 mm gehard glas. Hierdoor zijn ze zeer duurzaam.

Welke glasformaten zijn verkrijgbaar?  

Solundo heeft verschillende glasbreedtes (82 cm of 98 cm) en glashoogtes in zijn assortiment, zodat het in bijna alle gevallen kan worden toegepast. Er zijn in totaal 22 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes hebben een groot bereik, dat in het keuzemenu wordt weergegeven als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte voor u van toepassing is en selecteer de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. De juiste glashoogte wordt automatisch voor u geselecteerd.

Kan ik een thermisch geïsoleerde tuinkamer maken met de glazen schuifdeuren?  

Solundo kan ervoor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk geïsoleerd wordt door het gebruik van zijprofielen en borstelprofielen. Dit vermindert wind / tocht aanzienlijk. Neem deze twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Waar vind ik technische tekeningen en afmetingen voor de glazen schuifwanden?  

Hier kun je de technische tekeningen in alle maten downloaden als PDF om de glazen schuifwanden gemakkelijk zelf te monteren.

346