Schuifpui

Breng het buitenleven naar binnen, met de glazen schuifwanden van Solundo

Schuifpui

Slidingdoors - Lengte rail: 196 cm 1 spoor systeem | Breedte glazen deur: 98 cm | Slidingdoors - Kleur rail: Antraciet structuur (RAL7016) | Kleur deurset: Antraciet structuur (RAL7016) | Totale inbouwhoogte: 197 - 202 cm | Aantal sporen: 1 spoor | Toepassing: Buiten

Extra Opties: Montagehandleiding: Handleiding glazen schuifdeuren schuifdeuren

Artikelnummer SD-009785

Sluit de woning mooi af met een schuifpui. De schuifpui voor balkon of een schuifpui voor de overkapping geeft u de mogelijkheid het hele jaar door buiten te zijn. De schuifpui is gemaakt van 10 mm dik gehard glas, zo zal de schuifpui niet zo snel kapot gaan. De schuifpui is beschikbaar in verschillende kleuren en variaties. Maak gebruik van de verschillende opties en laat de schuifpui mooi aansluiten aan de stijl van uw woning.

Lees meer
Maximaal af te sluiten met 2 deuren en 2 cm overlap: 98cm deuren 194cm 82cm deuren 162cm
Maximaal af te sluiten met 3 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 290cm 82cm deuren 242cm
Maximaal af te sluiten met 4 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 386cm 82cm deuren 322cm
Maximaal af te sluiten met 5 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 482cm 82cm deuren 402cm
Maximaal af te sluiten met 6 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 578cm 82cm deuren 482cm
Let op: de aluminium deursets dienen ingekort te worden. Deze worden standaard op 98cm geleverd. 82cm breed glas is NIET beschikbaar in de grootste 4 inbouwhoogtes.
Bij mat zwart (9005M) is de onderrail ook mat zwart. Deze is eerst geanodiseerd en daarna gecoat voor de beste bescherming.
Alle glasmaten zijn gelijk geprijsd. Mocht u de inbouwhoogte nog niet exact weten, kies dan een willekeurige inbouwhoogte. Geef dit bij bestellen van de order duidelijk aan in het opmerkingenveld. LET OP: 82cm breed glas is in een beperkt aantal dagmaten beschikbaar.
De 4 spoor is, naast de standaard maat van 390cm ook beschikbaar in de lengtes 290, 490 en 590cm. Bij 290 en 3 deuren is 1 spoor ongebruikt, bij 490 en 590 zijn er 2 deuren op 1 spoor.
Let op: de totale inbouwhoogte van binnenrail systemen zijn 0,7 cm lager dan buiten systemen. Als voorbeeld: voor buiten inbouwhoogte 197-202 cm is voor binnen inbouwhoogte 196,3 - 201.3 cm.

Extra opties

Voorzie uw schuifpui van een aantal mooie opties als deurgrepen en tochtborstels. De mogelijkheden ziet u hieronder.

Welkom op de pagina voor een prachtige glazen schuifpui. Eenvoudig door u zelf samen te stellen door de verschillende mogelijkheden en wensen aan te klikken. Vele mogelijkheden en variaties en u ziet gelijk waar u aan toe bent. Wel zo handig!

196 cm 1 spoor systeem
98 cm
Antraciet structuur (RAL7016)
Antraciet structuur (RAL7016)
197 - 202 cm
1 spoor
Buiten

Totaal:

Totaal prijs 328,36
Extra opties 0,-
Prijs inclusief opties en BTW 328,36

Schuifpui

328,36

Een glazen schuifpui van Solundo: een echte eyecatcher!

Een schuifpui aluminium is vaak nog een grote wens van mensen om een terrasoverkapping compleet te maken. Een niet onbelangrijk aspect bij de aanschaf daarvan zijn natuurlijk de schuifpui kosten. Veel mensen weten niet goed wat ze aan schuifpui kosten moeten verwachten en twijfelen dan over een eventuele aanschaf van een schuifpui aluminium.

Dat vinden we bij Solundo jammer, want dat is zeker niet nodig. De kosten schuifpui zijn zonder meer laag en aantrekkelijk en wij zijn daar graag transparant over. Kijkt u maar eens in onze webshop rond naar de verschillende mogelijkheden voor een schuifpui aluminium. Al verkrijgbaar vanaf € 605,- voor een complete glazen schuifwand van 3 deuren.

Er zijn vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw glazen schuifwand. Daarbij heeft u de keuze uit diverse lengtes, glashoogtes en -breedtes, maar ook aantal sporen. Zo kunnen we bij Solundo elke terrasoverkapping of balkon passend voorzien van een glazen schuifpui.

Tel daarbij op de verschillende standaardkleuren – de kosten schuifpui zijn bij elke kleur identiek – en de mogelijkheden zijn ronduit legio. En dan spreken we niet meer over kosten, maar over een waardevaste investering voor de toekomst!

Solundo biedt advies

Solundo spant zich tot het uiterste in om u de beste oplossing te adviseren. Vraag ons naar de mogelijkheden en bezoek onze webwinkel. Vragen over een overkapping tuin of hulp nodig bij het samenstellen? Neem gerust contact op! Wij helpen u graag zodat we samen uw droomtuin kunnen realiseren. Van het bestellen tot aan het plaatsen bij Solundo kunt u altijd terecht met uw vragen!

Veelgestelde vragen

Zorgt Solundo voor de installatie van mijn glazen schuifdeuren?

Onze glazen schuifwanden zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van onze montagehandleiding. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig te installeren zijn, bieden wij geen montage aan. Wij staan tot uw beschikking!

Kan ik de kleur van mijn glazen schuifdeuren veranderen?

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crèmewit (RAL9001), antracietstructuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005M).

Kan ik de geleiderailsets of andere onderdelen op maat laten zagen?

Alle onderdelen bestaan uit verschillende standaardmaten, zodat ze in veel gevallen toepasbaar zijn. Daarom zagen we niet op maat. Meet zorgvuldig en selecteer de juiste maten in de configurator!

Worden er schroeven meegeleverd voor mijn glazen schuifwand?

Solundo glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, wat verschillende montagemethoden en verschillende montagematerialen vereist. Daarom leveren we standaard geen schroeven mee.

Wanneer heb ik eindplaten nodig op de railsets?

Monteert u de railsets tussen bestaande muren, palen of poeren die de railsets aan het uiteinde volledig afdekken? Dan hebt u geen eindplaten nodig. Als u de railsets met een "open eind" monteert, hebt u eindplaten nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails glijden.

Welke glasformaten zijn verkrijgbaar?

Solundo heeft verschillende glasbreedtes (82 cm of 98 cm) en glashoogtes in zijn assortiment, zodat het in bijna alle gevallen kan worden toegepast. Er zijn in totaal 22 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes hebben een groot bereik, dat in het keuzemenu wordt weergegeven als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte voor u van toepassing is en selecteer de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. De juiste glashoogte wordt automatisch voor u geselecteerd.

Waar vind ik technische tekeningen en afmetingen voor de glazen schuifwanden?

Hier kun je de technische tekeningen in alle maten downloaden als PDF om de glazen schuifwanden gemakkelijk zelf te monteren.

Heb ik een fundering nodig onder mijn glazen schuifwand?

Als er geen stabiele ondergrond beschikbaar is, is het aan te raden om een aluminium koker onder de onderrail te plaatsen.

Welke onderdelen van de glazen schuifwand zijn in kleur gecoat?

In de standaardkleuren crèmewit (RAL9001), antraciet (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn de bovenrail, deursets en zijgeleidingsprofielen altijd in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. OPGELET, bij de matzwarte variant (RAL9005M) is de onderrail ook in kleur gecoat!

Kan ik ook afzonderlijke boven- of onderrails krijgen?

De railsets zijn standaardpakketten waarin boven- en onderrails van dezelfde lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te garanderen, is het niet mogelijk om deze onderdelen los van een complete railset aan te schaffen.

Ik wil graag meenemers op mijn deuren monteren. Welke moet ik kiezen?

Bekijk hier onze montagehandleiding voor meer uitleg over onze meenemers en het type dat u nodig hebt voor Solundo glazen schuifdeuren.

Welk glas wordt gebruikt voor de glazen schuifdeuren?

De Solundo glaspanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10 mm gehard glas. Hierdoor zijn ze zeer duurzaam.

Kan ik een thermisch geïsoleerde tuinkamer maken met de glazen schuifdeuren?

Solundo kan ervoor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk geïsoleerd wordt door het gebruik van zijprofielen en borstelprofielen. Dit vermindert wind / tocht aanzienlijk. Neem deze twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Whatsapp
Loading..