Bouw uw terrasoverkapping als een carport

Een Sunrooms® overkapping kan natuurlijk ook op een andere wijze gebruikt worden. Niet alleen uw terras kunt u ermee overkappen, u kunt er ook voor kiezen een carport voor uw auto, boot of motorfiets op te bouwen. Wilt u graag uw voertuig tegen allerlei weersinvloeden beschermen maar heeft u geen mogelijkheid een garage of schuur te bouwen? Monteer snel en eenvoudig een carport van Sunrooms® en u bent van alle zorgen af.

Opgebouwd uit hoogwaardig gecoat aluminium en polycarbonaat, met gesloten achter- en/of zijwand(en), de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen wanden in uw carport te plaatsen, hetzij gemaakt van aluminium rabatdelen of kozijnprofielen voorzien van gehard veiligheidsglas of polycarbonaat. Voor ieder wat wils!
De 35mm dikke, gepoedercoate aluminium rabatdelen kunnen als wand in een overkapping of carport geplaatst worden, maar kunnen ook prima als erfafscheiding/schutting dienen. Een zij- of achterwand in uw carport kan zo eenvoudig verlengd worden om uw perceel af te bakenen.


Klik hier om direct naar onze webshop terrasoverkappingen te gaan.

267
nl