KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Zowel binnendeur zwart mat glas als buitendeur voor je terrasoverkapping

glazen_schuifwanden_01.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Heb je wel eens last van een winterdip wanneer de bladeren weer van de bomen afvallen? In die tijd van het jaar kan het er allemaal wat droevig uitzien buiten. Hierdoor zal je misschien jezelf betrappen dat je vaker binnen zit. Ook kan je het idee hebben dat jouw tuin alleen maar nog een verzamelplaats voor bladeren is in plaats van een plek waar je buiten tot rust kan komen. Slecht weer betekent helemaal niet dat je minder leuke dingen kan doen in je vrije tijd. Je kan ondanks slecht weer jouw woning nog steeds een gezellige knusse plek maken. Dit kan door kaarsjes aan te steken of een openhaard te laten plaatsen.

Maak jouw woning gezelliger

Om niet in die dip te geraken en het hele jaar te genieten van je huis en tuin kan je verschillende kleine investeringen doen in en aan je woning. Zo kan je het binnen gezelliger maken door middel van lichtjes, het veranderen van meubels of binnendeur zwart mat glas plaatsen. Maar je kan er ook voor zorgen dat je binnen meer met buiten verbindt. Het verbinden van je woning en tuin is niet lastig en kan geregeld worden door verschillende dingen. Zo kan je glazen schuifwanden op maat laten maken voor jouw huis, gezellige lampjes plaatsen in de tuin of een overkapping plaatsen.

Zorg voor meer natuurlijke lichtinval

Om meer natuurlijk licht in de woning te creëren kan een glazen schuifwand voor de woning een ideale oplossing zijn. Het is zonde als je maar weinig zicht hebt van je tuin. Zo krijg je snel het idee te zitten in een gesloten ruimte. Niet alleen heb je met een schuifdeur meer lichtinval ook kan je zo meer van je tuin genieten als het weer te slecht is om naar buiten te gaan. Een glazen schuifwand is ideaal als je een ruimte wilt afsluiten zonder het zicht naar buiten te verliezen. Je zorgt voor een open verbinding naar buiten. Dat maakt de plek ook ruimtelijker en geeft het meer lichtinval. Zo verbind je binnen met buiten.

Een moderne uitstraling voor jouw huis

Een glazen pui voor de overkapping of aan jouw woning erg modern. Een schuifdeur heeft een strakke afwerking, wat zorgt voor de moderne uitstraling. Vind je de trend van binnendeur in zwart mat glas, wat die steel look geeft ook erg mooi? Met een schuifdeur zwart mat met glas is ditzelfde effect gemakkelijk haalbaar, doordat de rails in de kleur steel look matzwart is. Het is ook mogelijk om een andere kleur rails te kiezen maar met de matzwarte kleur creëer je de moderne steel look effect. Zo heb je niet alleen een mooie verbinding tussen binnen en buiten maar krijg je ook een vernieuwde moderne uitstraling voor jouw woning.

Een glazen schuifdeur toepasbaar op een overkapping

Een glazen schuifdeur kan niet alleen handig zijn voor jouw woning het kan ook perfect aansluiten op jouw terrasoverkapping. De schuifdeur zwart mat met glas goed laten aansluiten op de overkapping is namelijk niet moeilijk. Er zijn verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat jouw glazen schuifwand goed past. De lengte en hoogte van de schuifwanden kan bepaald worden. Daarnaast zijn er verschillende extra’s die je kan kiezen om de deur zwart mat met glas te personaliseren. Er kan gekozen worden uit accessoires als deurgrepen, borstelprofielen, zijgeleiding en meenemers. Zo kan je jouw deur zwart mat met glas voor aan de overkapping gebruiken op jouw manier.

Maak de juiste keuze bij Solundo

Een binnendeur zwart mat glas is nu erg trendy maar deze trend kan je mee naar buiten nemen met een schuifdeur zwart mat glas of een deur zwart mat glas. De deur kan je aan jouw overkapping plaatsen of je kan een overkapping plaatsen waar de glazen deuren al bij zitten. Solundo biedt verschillende maten kleuren en accessoires aan voor de schuifdeuren en overkappingen. Wil je graag meer informatie over de overkappingen en de glazen schuifdeuren? Neem gerust contact op en kom langs in onze showroom.

203