Zelf een serre maken met behulp van een montagehandleiding

Laat jouw woning met trots aan vrienden en familie zien door zelf projecten in en om het huis heen aan te gaan. Door zelf aan de slag te gaan in plaats van iemand in te huren haal je meer voldoening uit het behaalde resultaat.

Zelf dingen maken en veranderen aan de woning kan veel geld besparen. Door zelf aan de slag te gaan in plaats van iemand in te huren haal je meer voldoening uit het behaalde resultaat. Daarnaast heb je meestal zelf in je hoofd hoe je wilt dat iets eruit komt te zien, wanneer je daar volledig zelf de controle over hebt zul je minder snel teleurgesteld raken. Zo kom je ook niet in de problemen dat je er dingen vaker opnieuw gedaan moeten worden omdat het anders is gedaan zoals je had gewild. Kortom door zelf aan de slag te gaan heb je geen problemen met miscommunicatie of teleurstellingen door een ander.

Zelf de woning vernieuwen

Wanneer je lang op dezelfde plek woont kan het zijn dat er het een en ander vervangen moet worden of dat je op jouw woning raakt uitgekeken. Voor sommige projecten zul je iemands hulp nodig hebben, maar er zijn ook veel dingen in jouw huis en tuin die je zelf kan verbeteren. Een muur schilderen of deurgrepen verwisselen zijn dingen die je zelf kan doen. Maar er zijn ook ingewikkeldere dingen die je zelf kan doen. Niet alleen om jouw woning er vernieuwd uit te laten zien, maar ook om de tuin te verbeteren. Zelf een serre maken kan hiervoor het perfecte project zijn.

Hoe maak je zelf een serre?

Hoe zelf een serre maken? Een muurserre zelf maken kan je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Als je zelf de materialen gaat regelen en op gaat meten kan je best lang bezig zijn. Daarnaast heb je een handleiding of instructiefilmpje nodig om te weten waar je moet beginnen. Om het gemakkelijker voor jezelf te maken kan je ook een bouw set voor een serre zelf maken bestellen. Dan kan je zelf uitkiezen welke kleur, stijl en afmetingen de muurserre om zelf te maken moet zijn. Bij de levering van de stalen serre zelf maken zitten alle benodigde onderdelen met een montagehandleiding. In de montagehandleiding staat stapsgewijs welke producten je nodig hebt en hoe je die in elkaar moet zetten. Zo kan je gemakkelijk zelf een serre maken.

Scherm de serre af met glas

Een serre is vaak met glas. Als je zelf een serre gaat maken met glas is het belangrijk dat je dat voorzichtig doet. Glas is fragiel en heeft daarom extra aandacht nodig. Wanneer je een muurserre zelf gaat maken en je wilt daarvoor glazen wanden gebruiken is het moeilijk de juiste afmetingen te vinden. Het kan namelijk zo zijn dat de afmetingen die jij hebt gebruikt om de serre zelf te maken verschillen met de standaard afmetingen van glazen wanden. Hoe moet je zelf serre maken met glazen wanden? Door gebruik te maken van een zelf serre maken met glas bouwpakket kan je gelijk alle afmetingen in een keer beslissen en zul je niet met het probleem komen dat de glazen wanden niet passen. Dingen zelf in en rondom je huis regelen kan heel leuk zijn, maar je moet het jezelf niet te moeilijk maken.

Solundo helpt jou om jouw woning te vernieuwen

Zelf serre maken kan een extra toevoeging zijn aan jouw woning. Dit is een project dat je met trots aan vrienden en familie kan laten zien en waar je samen van kan genieten. Kan je niet voorstellen wat er komt kijken bij zelf een serre maken? Of wil je graag weten wat in de montagehandleiding wordt benoemd? Verder op de website is meer informatie te vinden over een stalen serre zelf maken. Wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op en kom langs in de showroom, daar kunnen wij jou voorzien van persoonlijk advies.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..