Overkappingen zelfbouw: Creëer uw eigen sfeervolle buitenruimte

Wilt u overkappingen zelf bouwen, maar hebt u geen idee hoe u dat moet doen? Bij Solundo helpen wij u met onze overkappingen! Met onze uitgebreide montagehandleiding is het opbouwen van een overkapping een fluitje van een cent.

Makkelijk en voordelig: overkappingen zelfbouw voor uw eigen tuin

Wilt u overkappingen zelf bouwen, maar hebt u geen idee hoe u dat moet doen? Bij Solundo helpen wij u met onze overkappingen! Met de uitgebreide montagehandleiding is het opbouwen van een overkapping een fluitje van een cent. De overkappingen zelfbouw pakketten worden compleet geleverd inclusief handleiding en montagemateriaal! Komt u er niet uit bij de opbouw van de zelfbouw overkappingen? Geen zorgen, u kunt Solundo altijd (video)bellen voor advies bij uw eigen project.

Wat zijn de voordelen van het zelf bouwen van overkappingen?

Naast het feit dat het er fraai uitziet, is het een fijne toevoeging aan uw tuin. U bent zelf in control, want zoals de naam eigenlijk zegt, kunt u de overkapping geheel zelf bouwen. Hierdoor bespaart u montagekosten voor de overkappingen zelfbouw. Niet alleen dat, maar Solundo biedt ook:
•    De laagsteprijsgarantie
•    Hoge kwaliteit van het materiaal
•    5 jaar fabrieksgarantie
•    Breidt uw overkapping zelfbouw pakket uit met de vele accessoires die Solundo biedt. 

Waar kun je de overkappingen zelfbouw voor gebruiken?

De Solundo zelfbouw overkappingen kunt u op verschillende manieren inzetten voor de buitenruimte. Gebruik de overkappingen zelfbouw voor de aanbouw van uw woning, het overkappen van een losstaand terras, als auto overkapping of bouw er uw eigen tuinkamer mee! Dit zijn enkele voorbeelden van het gebruik van een zelfbouw overkapping. Met de overkappingen zelfbouw van Solundo zijn er dus verschillende mogelijkheden om jouw eigen project te starten! Hebt u een project in gedachten dat nog niet op onze website staat? Neem dan even contact op voor passend advies bij uw project.

Stel de overkappingen samen op de Solundo-website

Bent u overtuigd van de voordelen die de Solundo overkappingen voor zelfbouw met zich meebrengen? Dan kunt u overgaan tot het samenstellen van uw eigen overkapping. In de Solundo-webshop kunt u uw eigen overkapping configureren aan de hand van uw wensen en mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een eigen kleur, sierlijsten, afmetingen of dakmateriaal. Aanvullend kunt u accessoires selecteren. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, vrijstaande constructie of glazen schuifdeuren. Dit maakt uw zelfbouw overkapping helemaal af!

Samengevat

Onze overkappingen zelfbouw hebben veel voordelen. Zo hoeft u geen monteur in te schakelen om de zelfbouw overkappingen te monteren, kunt u de overkapping geheel zelf samenstellen en kunt u de overkapping voor een eigen project gebruiken! Bovendien hebt u vijf jaar fabrieksgarantie en betaalt u gegarandeerd de laagste prijs! En mocht u er bij de montage van uw overkapping voor zelfbouw niet helemaal uitkomen? Het Solundo--team staat altijd klaar om u te helpen bij de montage van uw eigen overkapping!

Veelgestelde vragen over overkappingen zelfbouw

Hoe eenvoudig is de montage van de overkappingen zelfbouw?

Bij iedere bestelling kunt u een duidelijke montagehandleiding mee bestellen om de overkappingen zelf te bouwen. Alle onderdelen zijn op maat gemaakt om de overkappingen te bouwen!

Krijg ik garantie op de Solundo overkappingen voor zelfbouw?

Bij Solundo krijgt u standaard vijf jaar (fabrieks)garantie. Dit betekent dat wij de onderdelen die buiten uw schuld om stuk gaan, kosteloos vervangen. 

Wat kosten de overkappingen zelfbouw pakketten?

Na selectie van de materialen, kleur en accessoires van uw droomoverkapping op- de website, ziet u direct de kosten van uw project. Bij Solundo bieden wij de laagsteprijsgarantie, komt u een zelfde soort overkapping tegen die goedkoper is? Neem dan contact met ons op! Wanneer deze exact overeenkomt, garanderen wij dezelfde of lagere prijs.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..