KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Kunststof overkapping vrijstaand wat is voor u de beste keuze?

woning-vergroten-met-een-tuinkamer-aanbouw
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een kunststof overkapping vrijstaand wordt gemaakt van polycarbonaat. Bij polycarbonaat heeft u keus uit verschillende versies. De verschillende polycarbonaat opties gaan over de hoeveelheid zon die erdoorheen komt. Kiest u voor helder polycarbonaat? Dan zijn de platen van een stevige x-structuur en zijn ze 66% licht doorlatend in de vrijstaande tuinoverkapping. Opaal polycarbonaat is maar 54% licht doorlatend en zorgt ervoor dat het zonlicht wordt verspreid en er geen hitte stralen doorheenkomen van de zon. Dit helpt tegen warmte als er weinig wind in uw vrijstaande tuinoverkapping aluminium komt. De laatste optie is IQ relax polycarbonaat. Dit is eigenlijk de beste optie als u weinig last wilt hebben van de zon in uw vrijstaande kunststof overkapping. Bij deze optie wordt niet alleen het zonlichtverspreid, maar wordt ook een deel van de warmte tegengehouden door een speciale beschermlaag. Dat kan ervoor zorgen dat uw vrijstaande tuinoverkapping aluminium niet zo benauwd wordt in de zomer.

Glas is ook een optie bij een tuinoverkapping vrijstaand. Glas is fijn als u graag door het dak heen wilt kijken. Ook hoeft de zon niet een probleem te zijn aangezien u ook mooie zonwering erbij kunt aanschaffen. Bij de keuze gaat het erom wat voor u het beste werkt en wat u het mooiste vindt.

Tuinoverkapping vrijstaand waar moet u rekening mee houden?

Om voor u de beste kunststof overkapping vrijstaand te creëren is het belangrijk om na te denken welke optie voor u het beste is. Schijnt de zon vaak waar de vrijstaande veranda aluminium moet komen? Houdt u van de warmte stralen die van de zon af komt? Wilt u in de avond vanuit de vrijstaande tuinoverkapping naar de sterren kunnen kijken? Heeft u een koel windje in de vrijstaande veranda aluminium? Dit zijn allemaal vragen waar u rekening mee kunt houden bij het maken van de beslissing over een vrijstaande kunststof overkapping.

Komt u er zelf niet uit? Kom dan gerust naar onze showroom en laat u adviseren.

203