Geef vernieuwing aan jouw tuin, ga een overkapping maken!

In huis zijn er altijd wel dingen die opgeknapt kunnen worden. Als je van klussen houdt is dit geen probleem en geeft het jou juist de kans om bezig te zijn met een leuke hobby. Dit doe je door een eigen overkapping te maken.

In huis zijn er altijd wel dingen die opgeknapt kunnen worden. Als je van klussen houdt is dit geen probleem en geeft het jou juist de kans om bezig te zijn met een leuke hobby. Je hoeft niet alleen dingen te maken die kapot zijn om jezelf bezig te houden. Nieuwe dingen toevoegen aan jouw woning kan ook erg leuk zijn. Door nieuwe dingen te maken en toe te voegen aan de woning kan je jouw woning vernieuwen en zal het nooit vervelen. Niet alleen vernieuw je zo jouw woning op een leuke manier, daarnaast haal je ook meer voldoening als je er zelf je bloed, zweet en tranen in hebt zitten.

Zo haal je voldoening uit het verbeteren van jouw woning

Dingen zelf maken in en rondom jouw huis is niet alleen leuk om te doen maar het kan je ook extra voldoening geven. Er zijn verschillende dingen die je zelf kan maken om zo nieuwe onderdelen aan jouw woning toe te voegen. Je kan zelf accessoires maken zoals fotolijsten, kaarsen, planken of hele meubels zoals een kast waar je de zelfgemaakte accessoires in kan plaatsen. Is de woning binnen al af maar ben je opzoek naar een nieuw project? De tuin hoort ook bij de woning en mag zeker niet vergeten worden. Voor de tuin kan je verschillende dingen zelf maken die niks te maken hoeven te hebben met groene vingers.

Vernieuw zo jouw tuin

Een nieuwe uitstraling geven aan je tuin kan zonder veel nieuwe planten te hoeven kopen en te onderhouden. Zo kan je een nieuwe tuinset en verschillende tuin accessoires kopen of je kan zelf aan de slag gaan door een schuurtje te gaan bouwen. Je kan zelfs je eigen overkapping maken. Een overkapping maken zelf is niet moeilijk. Het is mogelijk om zelf online uit te kiezen hoe jij wilt dat jouw overkapping eruit komt te zien. Er zijn verschillende opties waaruit je kan kiezen. Zo kan je zelf de kleur, stijl en afmetingen bepalen. Om jouw eigen overkapping te maken worden door Solundo al de producten die horen bij jouw keuzes aangeleverd met de bijbehorende extra onderdelen en een duidelijke handleiding. Zo kan jij beginnen met klussen en heb je voor je het weet een mooie terrasoverkapping in jouw tuin staan.

Een overkapping maken is niet moeilijk

Wees niet bang dat overkapping maken te lastig gaat zijn. De overkapping is gemaakt van aluminium, wat erg stevig is maar ook licht. Dit betekent dat je geen niet een vriendengroep met spierbundels nodig hebt om de buiten overkapping te maken. De montagehandleiding vertelt jou stap voor stap wat je moet doen en wat je hierbij nodig hebt. Zo zal het monteren van de overkapping gemakkelijk verlopen. Wanneer je hebt gekozen voor glazen wanden aan de overkapping moet je iets voorzichtiger zijn. De wand aan de overkapping maken is niet moeilijk maar je hebt dan wel te maken met iets fragieler materiaal dan alleen aluminium. De wand aan de overkapping maken is niet lastig de wand is gemaakt van gehard glas en zal dus niet zomaar kapotgaan, maar het wordt wel geadviseerd om er voorzichtig mee om te gaan. Bekijk jij de montagehandleiding nauwkeurig dan zal de overkapping maken zelf geen probleem zijn.

Solundo helpt bij jouw DIY-project

Zoek jij nog een leuk DIY-project maar weet je niet goed wat dat kan zijn? Solundo helpt jou aan je hobby en het verrijken van jouw tuin. Weet je nog niet welke buiten overkapping jij wilt maken? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom. Wij zullen jou zo goed mogelijk helpen om de beste overkapping voor jouw tuin uit te kiezen.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..