Een zwarte deur met glas past perfect bij jouw woonstijl

Een deur zwart met glas heeft een stoere uitstraling en maakt de kamer ruimtelijker. Dit zijn redenen waarom veel mensen nu kiezen voor een zwarte deur met glas voor binnen en buiten.

Een binnendeur zwart met glas heeft een stoere uitstraling en maakt de kamer ruimtelijker. Dit zijn redenen waarom veel mensen nu kiezen voor een zwarte deur met glas. Het is geen massief blok waar u tegenaan kijkt. U kunt door de deur heen kijken, het natuurlijke licht vanuit de gang wordt hierdoor niet geblokkeerd. Een zwarte binnendeur met matglas wordt gebruikt om toch die afsluiting tussen twee ruimtes te behouden. Het nadeel van een zwarte binnendeur met matglas is dat het juist het ruimtelijke effect verminderd in tegenstelling met een binnendeur zwart met helder glas. Om een mooi geheel te creëren kan de zwarte binnendeur met matglas of de zwarte binnendeur met normaal glas gecombineerd worden met een bijpassende schuifdeur naar de tuin. Ook kan er nog worden gekozen voor een zwarte deur met glas voor een overkapping. Zo trek u de woonstijl door vanuit het huis naar de tuin.

Een binnendeur zwart met glas maakt de kamer ruimtelijker. Zwart is een neutrale kleur die met veel verschillende elementen en kleuren te combineren is. De stalen look geeft een stoer randje aan de deur, maar kan ook juist een moderne en strakke uitstraling hebben. De uitstraling die de deur geeft is totaal afhankelijk van het interieur eromheen. Wanneer in het interieur modern is en veel met de kleuren zwart en wit wordt gespeeld, zal de zwarte deur met glas ook modern overkomen. Wordt er veel met hout gewerkt en andere staal soorten? Dan kan de deur juist veel robuuster overkomen. Een mooie samenhang ontstaat door dezelfde woonstijl overal in en rondom de woning te gebruiken. Creëer zo de balans voor uw huis.  

Ontspannen met een glazen schuifdeur voor de overkapping

Een overkapping geeft veel voordelen. Houdt u van yoga? In uw huis een goed rustgevend plekje vinden om yoga te doen kan best lastig zijn. Met een overkapping creëert u meer ruimte en een plek om tot rust te komen. Door middel van een overkapping kunt u het hele jaar in de tuin zijn. Met de overkapping zit u droog in de tuin zonder hinder van slecht weer. Toch kunt u met een normale overkapping nog last hebben van regen die naar binnen waait. Om ervoor te zorgen dat u niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden, kunt u glazen wanden en een zwarte deur met glas plaatsen. Een glazen schuifdeur voor een overkapping geeft een afsluiting tegen wind en regen. Door glazen wanden te plaatsen hoeft u niet bang te zijn dat u te veel wordt afgesloten van de tuin, wat het geval kan zijn als u de overkapping met aluminium of hout afsluit. Met een glazenschuifdeur bent u nog even veel verbonden met uw tuin als zonder glazenwand.

Wanneer u yoga wilt doen kunt u dus altijd in de overkapping terecht. Om yogaoefeningen te kunnen doen heeft u ruimte nodig om vrij te kunnen bewegen. Als u met meerdere mensen woont is het soms lastig om die ruimte en rust te vinden. Een overkapping met schuifdeur in het zwart met glas geeft de ruimte en rust die u in uw woning misschien niet altijd heeft. Stel het regent buiten en binnen is er geen ruimte, dan is een overkapping de oplossing. U kunt daar droog en met genoeg ruimte in bewegen. Bent u iemand die voor de ontspanning of tijdens de yoga graag naar regen luistert? Het geluid van de regen die tikt op de overkapping kan dan voor extra ontspanning zorgen. Een opname van regen is hierdoor niet meer nodig. Zo kunt u met een zwarte deur met glas een plek van ruimte en rust creëren.

Weet u nog niet goed wat voor u van toepassing is? Voor advies kunt u contact met ons opnemen en kom langs in onze showroom.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..