KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een vrijstaande tuinkamer het plekje om tot rust te komen

hm_vd_kolk_nunspeet_web_01.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Fijner wonen hoeft niet te betekenen dat je op zoek moet naar een nieuw huis. De huidige woonmarkt gaat snel en is prijzig. Het kan daarom lastig zijn voor een goede prijs een verbetering te vinden van jouw huidige woning. Veel tijd en energie kan er gaan zitten in het vinden van een woning die voldoet aan al jouw wensen. Als je toch iets hebt gevonden moet je het geluk hebben dat je niet wordt overboden in de prijs. Een nieuw huis zoeken hoeft echter helemaal niet nodig te zijn om jouw woongenot te verbeteren.

Opties om jouw woning te vergroten

Er zijn vele mogelijkheden om van jouw huidige woning, jouw droomhuis met genoeg ruimte te maken. De woonruimte vergroten kan door middel van het plaatsen van een dakkapel, een uitbouw, een extra verdieping of met een vrijstaande tuinkamer. Met veel van deze aanpassingen heb je echter wel een aannemer nodig. Aannemers zijn de laatste tijd lastig in te huren door de drukte. Dit betekent dat je zelf aan de slag zal moeten gaan. Zelf een dakkapel plaatsen, een uitbouw doen of een extra verdieping bouwen is erg lastig en daar heb je meestal ook een vergunning voor nodig. Een vrijstaande tuinkamer kan in dit geval een goede oplossing zijn. Voor de meeste vrijstaande tuinkamers heb je namelijk geen vergunning nodig.

Creëer een speciale plek voor jou

Een eigen plekje waar je lekker knus in kunt terugtrekken, wie wilt dat nou niet? Met een vrijstaande tuinkamer kun je een eigen plekje creëren in jouw tuin. Zo kan je jezelf afzonderen, maar toch nog met de tuin verbonden zijn door de glazen schuifdeuren. Een vrijstaande tuinkamer glas is de optimale oplossing als je buiten wilt zitten zonder last te hebben van regen en wind. Een afspraak om samen gezellig in de tuin te gaan zitten hoeft dus nooit meer afgezegd te worden. Het weer zal je niet tegenhouden. De vrijstaande tuinkamer is van aluminium, dus het is opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden, regen, wind, sneeuw en ijzel. Wat er ook gebeurt, met de vrijstaande tuinkamer kunnen jij en jouw gasten altijd in jouw tuin zitten.

Een vrijstaande tuinkamer ontwerpen

Om optimaal van jouw vrijstaande tuinkamer te kunnen genieten kun je zelf de vrijstaande tuinkamer ontwerpen, zodat het mooi aansluit bij het design van jouw tuin. Zo zijn er opties in de kleur, zwart of wit, maar ook in de stijl, modern of klassiek. Niet alleen de lijst kun je zelf beslissen, maar zelfs het dak. Zo zijn er verschillende materialen die van helder naar steeds meer zonwerend gaan. Heb je niet een supergrote tuin? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. Je kunt zelf de juiste afmetingen kiezen voor de tuinkamer vrijstaand. De tuinkamer kan op deze manier achterin of voorin de tuin geplaatst worden precies met de afmetingen die voor jouw tuin geschikt zijn. Door zelf deze verschillende onderdelen uit te kiezen creëer je een mooi en passend plekje in de tuin. 

Solundo helpt met het samenstellen van een vrijstaande tuinkamer

Om jouw woning te vergroten hoef je niet per se afhankelijk te zijn van een aannemer of een makelaar. Ga zelf aan de slag door een vrijstaande tuinkamer te plaatsen. Maak het naar wens door het zelf te ontwerpen en creëer zo jouw eigen plekje om in terug te trekken. Zo vergroot je jouw leefruimte én kan je het hele jaar door van de tuin genieten. Wil je graag jouw woning op deze manier uitbreiden, maar weet je nog niet zo goed hoe en of je een vergunning nodig hebt? Kom gerust langs bij onze showroom. Wij zullen proberen antwoord te geven op jouw vragen om zo samen de perfecte vrijstaande tuinkamer uit te kiezen. Samen creëren wij jouw droomtuin.

203