Een vrijstaande overkapping van aluminium stevig en duurzaam

Een vrijstaande overkapping van aluminium is stevig en kan goed gebruikt worden om haardhout droog op te slaan en om een lekker knus plekje voor uzelf te creëren waar u zich kan terugtrekken.

Een vrijstaande overkapping van aluminium kan goed gebruikt worden om haardhout droog op te slaan en om een lekker knus plekje voor uzelf te creëren waar u zich kan terugtrekken. Niet alleen uzelf hoeft ervan te genieten u kunt dit genot ook delen met uw vrienden en familie. In de zomer kunt u heerlijk in de schaduw zitten onder de vrijstaande aluminium overkapping. Als u kiest voor een dak van IQ relax polycarbonaat dan zal dat ook een deel van de warmte van de zon tegenhouden door middel van een speciale toplaag. In de winter kunt u ook nog steeds samen onder de overkapping zitten, doordat de aluminium vrijstaande overkapping u afzondert van regen, wind en sneeuw. Een vrijstaande overkapping geeft u altijd de mogelijkheid om gezellig in de tuin te zitten. 

Vrijstaande aluminium overkapping maak het passend voor uw tuin

Een vrijstaande overkapping van aluminium kan overal geplaatst worden. Een overkapping hoeft niet aan het huis vast te zitten. Een vrijstaande aluminium overkapping kan op maat, er zijn verschillende afmetingen waaruit u kunt kiezen. Zo is er in de breedte de keus tussen 306 cm en 1206 cm en in de diepte kunt u kiezen tussen de maat van 200 cm tot en met 350 cm. De verschillende keuzes geeft u de ruimte om zelf te kiezen waar en hoe groot u de vrijstaande overkapping van aluminium wilt hebben.

Ook kunt u de vrijstaande overkapping van aluminium mooi laten aansluiten bij uw woning en tuin. Het aluminium is beschikbaar in verschillende kleuren. Er zijn 3 kleuren beschikbaar: crème wit, verkeerswit en antraciet structuur. Door de juiste kleur te kiezen vormt uw vrijstaande aluminium overkapping één geheel met uw woning en tuin. Aluminium is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een vrijstaande overkapping van aluminium hoeft u maar eens in de zoveel tijd schoongemaakt te worden dit komt doordat het aluminium is gepoedercoat. Aluminium is een stevig materiaal en erg duurzaam. U kunt door dit materiaal lang genieten van uw aluminium vrijstaande overkapping. 

Wilt u meer te weten komen over de verschillende opties voor de vrijstaande overkapping van aluminium? Kom gezellig langs in onze showroom.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een vrijstaande overkapping aluminium

Wat is de beste vrijstaande overkapping van aluminium?

Aluminium overkappingen zijn het beste als het gaat om onderhoudsarme vrijstaande overkappingen. Aluminium is naast onderhoudsarm ook erg stevig en licht. Het monteren is dus niet ingewikkeld en eenmaal gemonteerd heeft u er nog nauwelijks omkijk naar. Bekijk nu de verschillende vrijstaande overkappingen van aluminium bij Solundo!

Wat kost een aluminium overkapping vrijstaand?

Een aluminium overkapping vrijstaand begint bij € 1.571,83. Deze prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals grootte, kleur, extra's en het dak-materiaal. Ontwerp uw overkapping volledig zelf met onze configurator en ontdek de totale kosten. Bekijk nu de prijs van uw droom aluminium overkapping vrijstaand!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..