KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een tuinhuis is geen doorn in het oog met glazen puien

hm_polinder_nunspeet_lr_06.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Tijdens de winter en herfst merk je misschien dat je minder in je tuin zit. Dat is helemaal niet zo gek. De temperatuur wordt lager, het regent meer en het kan gaan sneeuwen. Met koud weer wordt buiten zitten een stuk minder aantrekkelijk. Als je een tuin hebt is het zonde om daar geen plezier uit te krijgen tijdens de koude maanden van het jaar. Maar er zijn verschillende dingen die je kan doen om toch nog plezier uit je tuin te halen en het hele jaar optimaal van je tuin te kunnen genieten.

Geniet ook in de winter van je tuin

Genieten van je tuin kan op verschillende manieren. Je kan een plek in je tuin maken die overdekt is zodat je geen last hebt van het weer. Dit kan je doen door jouw woning te verbinden met de tuin door middel van een glaswand of schuifdeur. Hierdoor heb je meer natuurlijk licht dat naar binnen kan komen en zie je meer van de tuin terwijl je binnen zit. Je kan een mooie stoel vlak bij het glas zetten en zo uren naar buiten staren. Zo voelt het net alsof je in de tuin zit en kan je wel van de tuin genieten. Als je toch echt in de tuin wilt zitten kan je een tuinhuis met glazen pui of een glazen pui voor een overkapping plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van het weer en zo in de tuin kan zijn.

Een tuinhuis met glazen pui om verbonden te blijven met de tuin

Om het hele jaar door te kunnen genieten van je tuin kan een glazen pui de oplossing zijn. Glazen puien zorgen ervoor dat je alles van je tuin nog kan zien zonder last te hebben van het weer. Niet alleen voor een huis zijn glazen puien een mooie toevoeging maar een tuinhuis met glazen pui kan mooi en functioneel zijn. Een tuinhuis dat helemaal is dichtgemaakt met hout of aluminium platen ziet er al snel hetzelfde uit als een schuur. Door de wanden van glas te maken met glazen puien zorg je ervoor dat het tuinhuis een minder grote blokkade wordt in de tuin. Daarnaast kan je dan daadwerkelijk genieten van de tuin als je in het tuinhuis bent. Stel je wilt het tuinhuis met glazen pui als kantoortje gebruiken. Het naar buiten kijken kan dan erg ontspannend zijn. Het glas zorgt er ook voor dat andere kunnen zien of je druk bezig bent. Wanneer een gezinslid je wilt storen maar door de pui heen kan zien dat je druk in gesprek bent, kunnen ze terug komen op een geschikter moment zonder jou te onderbreken.

Bescherm jezelf tegen slecht weer

Een tuinhuis is niet de enige plek die interessant is voor een pui. Een glazen pui voor de overkapping kan ook een ideale uitkomst zijn. Een glazen pui voor de veranda ziet er strak en modern uit, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het erg functioneel is. Glazen puien voor de veranda zorgen ervoor dat jij ongestoord kan genieten van jouw tuin, zonder hinder van slecht weer. Het glas sluit de veranda af, hierdoor komt er geen wind, regen, sneeuw of hagel naar binnen. Het zou zonde zijn dat je op een mooie lentedag met een heerlijke temperatuur, toch niet buiten wilt zitten omdat er een fris windje staat. De glazen pui voor de veranda zorgt ervoor dat je zelfs in de winter nog buiten kan zitten als je dat zou willen.

Solundo heeft voordelige glazen puien

De kosten van een glazen pui hoeven niet super hoog te worden. Als je al een overkapping hebt kan je de glazen puien daaraan toevoegen. Wanneer je nog geen overkapping hebt kan je met een glazen pui en een overkapping twee vliegen in een klap slaan. Zo geef je jouw tuin en huis een extra onderdeel om van te genieten. Deze glazen pui aan de veranda kan je zo hoog en laag in prijs bestellen als je wilt, het ligt allemaal aan de extra’s die je eraan wilt toevoegen. Bepaal zo zelf hoe hoog de kosten van de glazen pui worden. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en de extra’s? Kijk gerust verder op de website of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

203