KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een tuinhuis is geen doorn in het oog met glazen puien

glazen puien_Gartenhaus metall
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Tijdens de winter en herfst merkt u misschien dat u minder in uw tuin zit. Dat is helemaal niet zo gek. De temperatuur wordt lager, het regent meer en het kan gaan sneeuwen. Met koud weer wordt buiten zitten een stuk minder aantrekkelijk. Als u een tuin heeft is het zonde om daar geen plezier uit te krijgen tijdens de koude maanden van het jaar. Maar er zijn verschillende dingen die u kunt doen om toch nog plezier uit uw tuin te halen en het hele jaar optimaal van uw tuin te kunnen genieten.

Geniet ook in de winter van je tuin

Genieten van uw tuin kan op verschillende manieren. U kunt een plek in uw tuin maken die overdekt is zodat u geen last heet van het weer. Dit kunt u doen door uw woning te verbinden met de tuin door middel van een glaswand of schuifdeur. Hierdoor heeft u meer natuurlijk licht dat naar binnen kan komen en ziet u meer van de tuin terwijl  binnen zit. U kunt een mooie stoel vlak bij het glas zetten en zo uren naar buiten staren. Zo voelt het net alsof u in de tuin zit en kunt u wel van de tuin genieten. Als  toch echt in de tuin wilt zitten kunt u een tuinhuis met glazen pui of een glazen pui voor een overkapping plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u geen last heeft van het weer en zo in de tuin kan zijn.

Een tuinhuis met glazen pui om verbonden te blijven met de tuin

Om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin kan een glazen pui de oplossing zijn. Glazen puien zorgen ervoor dat u alles van uw tuin nog kan zien zonder last te hebben van het weer. Niet alleen voor een huis zijn glazen puien een mooie toevoeging maar een tuinhuis met glazen pui kan mooi en functioneel zijn. Een tuinhuis dat helemaal is dichtgemaakt met hout of aluminium platen ziet er al snel hetzelfde uit als een schuur. Door de wanden van glas te maken met glazen puien zorgt u ervoor dat het tuinhuis een minder grote blokkade wordt in de tuin. Daarnaast kunt u dan daadwerkelijk genieten van de tuin als u in het tuinhuis bent. Stel u wilt het tuinhuis met glazen pui als kantoortje gebruiken. Het naar buiten kijken kan dan erg ontspannend zijn. Het glas zorgt er ook voor dat andere kunnen zien of u druk bezig bent. Wanneer een gezinslid u wilt storen maar door de pui heen kan zien dat u druk in gesprek bent, kunnen ze terug komen op een geschikter moment zonder u te onderbreken.

Bescherm jezelf tegen slecht weer

Een tuinhuis is niet de enige plek die interessant is voor een pui. Een glazen pui voor de overkapping kan ook een ideale uitkomst zijn. Een glazen pui voor de veranda ziet er strak en modern uit, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het erg functioneel is. Glazen puien voor de veranda zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw tuin, zonder hinder van slecht weer. Het glas sluit de veranda af, hierdoor komt er geen wind, regen, sneeuw of hagel naar binnen. Het zou zonde zijn dat u op een mooie lentedag met een heerlijke temperatuur, toch niet buiten wilt zitten omdat er een fris windje staat. De glazen pui voor de veranda zorgt ervoor dat u zelfs in de winter nog buiten kunt zitten als u dat zou willen.

Solundo heeft voordelige glazen puien

De kosten van een glazen pui hoeven niet super hoog te worden. Als u al een overkapping heeft kunt u de glazen puien daaraan toevoegen. Wanneer u nog geen overkapping heeft kunt u met een glazen pui en een overkapping twee vliegen in een klap slaan. Zo geeft u uw tuin en huis een extra onderdeel om van te genieten. Deze glazen pui aan de veranda kunt u zo hoog en laag in prijs bestellen als u zelf wilt, het ligt allemaal aan de extra’s die u eraan wilt toevoegen. Bepaal zo zelf hoe hoog de kosten van de glazen pui worden. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en de extra’s van de glazen pui? Kijk gerust verder op de website of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

203