Een strakke overkapping is de perfecte aanvulling op uw moderne woning

Een gloednieuw huis of uw huis net helemaal verbouwd maar mist er nog wat? Een strakke overkapping is wat uw woning zal omtoveren tot een moderne harmonie. Lees hier hoe dat zit.

Een gloednieuw huis of uw huis net helemaal verbouwd maar mist er nog wat? Stel u voor: een elegant, modern element dat niet alleen de esthetiek van uw huis verrijkt, maar ook de manier waarop u leeft. Dit is zeker realiseerbaar. Met een strakke tuinoverkapping vergroot u niet alleen uw leefruimte maar zorgt u ook voor een strakke uitstraling van uw tuin. Het zorgt er namelijk voor dat u een speciaal plekje creëert om te kunnen ontspannen. Een strakke overkapping in de tuin zorgt voor een extra knusse sfeer terwijl het aan de buitenkant er supermodern uitziet. Wij vertellen u verder hoe een strakke tuinoverkapping niet alleen uw leefruimte vergroot maar ook de woonwaarde verhoogt.

De ideale indeling van uw tuin

Een strakke overkapping in de tuin is niet zomaar een mooie toevoeging; het is een ideale combinatie van extra ruimte en stijl. Deze strakke constructie geeft door de gestroomlijnde vormgeving uw tuin een modernere uitstraling. Een overkapping zorgt ervoor dat uw tuin opgedeeld kunt worden in verschillende fijne plekken. Zo kan een deel van uw tuin als loungeplek worden gebruikt, een ander deel kan ingericht worden als terras en weer een ander deel kan worden ingedeeld met mooie bloemen en planten. Een tuinontwerper heeft u op deze manier niet meer nodig want met een strakke overkapping in de tuin, zorgt u automatisch al voor een mooie indeling.

Bescherming en comfort

Een overkapping zorgt voor de ideale balans in een strakke tuin, maar dat is niet het enige voordeel wat een overkapping met zich meebrengt. Niet alleen verrijkt u de esthetiek van uw woning, ook uw woonervaring zal verbeteren. Onder een overkapping zit u namelijk altijd comfortabel. Een overkapping zorgt ervoor dat u nooit hinder zal hebben van het weer. Is het een mooie zonnige dag en wilt u samen gezellig gaan barbecueën met vrienden? Het wisselachtige weer van Nederland kan u nooit in de weg staan. Als u een eettafel onder de overkapping plaatst kunt u altijd ongehinderd genieten van een lekker barbecue zonder dat u door een plotselinge regenbui tijdens uw maaltijd moet haasten naar binnen. Een strakke overkapping in de tuin maakt niet alleen uw tuin moderner maar brengt ook bescherming en comfort.

Verhoog de woonwaarde

Bij een strak en modern huis hoort ook een strakke tuin met overkapping. Dit is niet alleen genieten voor uzelf, maar voor toekomstige kopers van uw woning kan dit ook een groot pluspunt zijn. Ook al bent u nu nog niet van plan om uw woning te verkopen in de toekomst kan dit wel het geval zijn. Een strakke overkapping is dan de ideale troef om potentiële kopers ervan te overtuigen een fraai bod op uw woning te doen. Deze extra troef geldt niet alleen voor kopers die zoeken naar een moderne woning, maar ook voor algemene kopers die graag zo veel mogelijk leefruimte willen. De strakke tuinoverkapping zorgt voor een extra leefruimte en een mooie uitstraling van uw huis en tuin.  

De perfecte harmonie met uw eigen strakke overkapping van Solundo

Een strakke overkapping zorgt voor de perfecte harmonie tussen stijl, comfort en woonwaarde. Het zorgt er niet alleen voor dat u meer ruimte heeft om het hele jaar door van uw woning te genieten, maar het laat uw woning er ook nog moderner uitzien. Of het nu gaat om bescherming tegen wisselvallig weer, de aantrekkelijkheid van uw woning of het verhogen van de woonwaarde, een strakke tuin met overkapping is in alle gevallen dé oplossing. Maar hoe creëert u nou de ideale strakke overkapping voor uw woning? Bekijk alle opties voor een overkapping bij Solundo of kom langs in de showroom waar onze adviseurs samen met u beslissen wat het beste bij uw woning past.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..