Een overkapping maken aan huis kan elke doe-het-zelver!

Zelf een overkapping aan uw huis maken is goed te doen voor elke doe-het-zelver. Lees hier hoe het in zijn werk gaat en waarom u voor Solundo moet kiezen.

Met uw eigen handen een overkapping maken aan huis kan via Solundo

Een overkapping maken aan huis biedt u de mogelijkheid om langer van uw terras en tuin te kunnen genieten. Geen last meer van de neerslag of dwarrelende bladeren. En daarnaast bespaart u enorm op de kosten door alles zelf te doen. Lees hier hoe het precies werkt en waarom u voor Solundo moet kiezen.

 

Een overkapping maken aan huis. Hoe werkt het?

Het klinkt lastig. Een overkapping maken aan huis. Maar wij garanderen dat elke doe-het-zelver dit klusje goed kan klaren. Hoe dat precies werkt, leggen we graag aan u uit.

Zelf een overkapping aan huis maken begint bij het samenstellen van het gewenste pakket. De keuze begint bij een aantal vereiste materialen en kleuren. U dient een keuze te maken uit de kleur, het type sierlijst, de grootte van uw overkapping, het dak materiaal en de staanders. Daarna kunt u de overkapping helemaal eigen maken, door een keuze te maken in de extra opties! Let wel; de handleiding behoort hier ook toe. Wij raden aan om een handleiding bij te bestellen zodat u makkelijk een overkapping aan huis zelf kan maken. Daarnaast heeft u nog tal van andere keuzes die u erbij kunt bestellen. Bijvoorbeeld een terras verwarmer zodat u ook in het naseizoen lang van uw terras kan genieten. Met de overkapping blijft de warmte lekker lang hangen.

Eenmaal uw pakket samengesteld? Dan kunt u over gaan tot het bestellen. Zodat u zo snel mogelijk zelf een overkapping aan huis kan maken. Eerst moeten wij uw pakket echter bij elkaar zoeken en gereed maken voor transport. Dit hele proces gebeurt binnen zes weken tijd. En tijdens deze periode wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom uw bestelling. Daarna kunt u zelf de overkapping maken aan huis.

Is de bestelling binnen? Fijn! Dan kunt u aan de slag. Het werkt als volgt:
In de meegeleverde handleiding leggen wij u stap-voor-stap uit hoe u een overkapping aan huis zelf kan maken. Per step vertellen wij u ook welk gereedschap of middelen u dient te gebruiken om de stap te kunnen voltooien. Volgt u deze stappen zoals beschreven? Dan heeft u binnen een mum van tijd door hoe u een overkapping kan maken aan huis. Komt u er echter niet uit om zelf de overkapping te maken aan huis? Dan kunt u onze hulp inschakelen. Telefonisch zullen wij u zo goed mogelijk proberen te helpen, zodat de overkapping straks door uw inzet als een huis staat.

Waarom u voor Solundo moet kiezen

Wij zijn productspecialist op het gebied van overkappingen in allerlei vormen en maten. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Sunrooms. Maar het belangrijkste waar wij ons in onderscheiden van de rest is onze klantenservice. Wij proberen er alles aan te doen om elke klant tevreden te krijgen én te houden! Bent u niet helemaal overtuigd? Dat snappen wij, het gaat om grote bedragen en dan wilt u de keuze niet haastig maken. Wij verwijzen u graag naar onze reviews, waar u de waardering van voorgaande klanten kunt terugzien. Bij vragen of eventuele klachten vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dan komen we samen tot een gepaste oplossing.

Hoe zet ik een overkapping stevig vast?

Nadat er een gat in de grond gemaakt is, kunt u een tegel neerleggen voor de stevigheid. Plaats de betonpoer op de tegel, de staander wordt hierop vastgemaakt. Eventueel kan er ook nog beton worden gestort voor extra stevigheid. Vul het gat verder aan met de uitgegraven grond en het staat als een huis!

Wat kan ik onder een overkapping plaatsen?

Genoeg! U kunt een prachtig loungeset onder uw overkapping plaatsen, plek maken voor een mooi tuinset, een vuurkorf of een bbq. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wees vooral creatief en maak slim gebruik van de overdekte ruimte.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..