KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een mooi handvat voor de glazen schuifwand is als kers op de taart

handvat glazen schuifwand
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Tijdens de winter zit je veel binnen en dat kan best ongezellig worden. Wat dan een leuke bezigheid kan zijn is het vernieuwen van je woning. Om grote dingen in je huis aan te pakken zoals de badkamer, keuken of een aanbouw kan best lastig zijn. Aannemers zijn vaak druk en prijzig. Als je zelf niet heel handig bent is het lastig om zulke projecten zelf op te pakken.  Maar er zijn ook andere manieren waarmee je jouw huis kan vernieuwen.  

Vernieuw jouw woning

Voor het inblazen van nieuw leven in je huis kan je verschillende dingen doen. Zo kan je verschillende accessoires toevoegen, verschillende meubels vervangen, ramen en deuren vernieuwen of een terrasoverkapping plaatsen. Wanneer je jouw huis moderner wilt maken kan een glazen schuifdeur een mooie oplossing zijn. Maar als je meer van de tuin wilt genieten in de winter en herfst kan een kapschuur met glazen wand een goede toevoeging zijn.

Maak jouw tuin net zo modern als je favoriete terras

Om jouw woning een vernieuwde look te geven kan een glazen schuifdeur een mooie optie zijn. Niet alleen van binnen geeft het een moderne uitstraling maar ook van buiten. In de tuin zie je dan jouw woning met terrasoverkapping en een moderne schuifdeur. Om de uitstraling van een zwarte stalen deur met glas te krijgen is de mat zwarte poedercoating de beste keus als kleur voor de deur. Dit betekent niet dat het de enige optie is. Wanneer je graag een schuifdeur wilt in een andere kleur is dat ook mogelijk. De kleuren waaruit gekozen kunnen worden zijn crème wit, verkeerswit en antraciet. Kies voor jou de meest geschikte kleur met bijpassend handvat voor de glazen schuifdeur.

Binnen met buiten verbinden

De woning binnen en buiten kan je in één keer met elkaar vernieuwen en verbinden. Een overkapping of een kapschuur met glazen wand zorgt ervoor dat je huis en tuin verbindt. Door de overkapping af te sluiten met een handvat van een glazen schuifwand creëer je niet alleen een extra ruimte, maar ook een moderne afsluiting van jouw huis. Je kan zelf bepalen hoe de glazenwand eruit zal zien. Voor het handvat van de glazen schuifwand kun je kiezen tussen RVS of aluminium. Een andere keuze die gemaakt moet worden voor het handvat van de glazen schuifdeur is hoeveelheid. Hoe langer de schuifpui is hoe meer deurgrepen je kan kiezen.

Stel zelf de schuifwand samen

Om de kosten van de glazen pui zo voordelig mogelijk te houden is het belangrijk om bij een bestaande overkapping alles goed op te meten, zodat je weet welke reallengte en inbouwhoogte je nodig hebt voor de overkapping of kapschuur met glazen wand. Naast het handvat glazen schuifwand zijn er nog andere onderdelen die je aan de schuifdeur kan toevoegen. Een meenemer is een fijne optie als je de glaswand in één keer helemaal open of dicht wilt kunnen schuiven. De kleur van de rails kun je mooi laten aansluiten op de overkapping. Eveneens kun je meegaan met de trend en kiezen voor de kleur steel look matzwart. Dit geeft dezelfde uitstraling als steel look deuren. Met deze extra’s hoef je kies je er niet voor om de kosten van de glazen pui zo min mogelijk te houden, maar ze zorgen er wel voor dat het naar wens gemaakt wordt.

Solundo helpt bij vernieuwing

De vernieuwing van je huis kan je makkelijk zelf realiseren door middel van een glazen schuifdeur. Heb je nog geen overkapping en wil je dit graag met een glazen schuifwand combineren? Wij helpen je graag om naar jou wens de perfecte overkapping met bijpassende accessoires zoals het handvat van een glazen schuifwand samen te stellen. Wil je graag persoonlijk advies? Neem contact op en kom langs in de showroom.

203