KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een kleine overkapping aan huis schept harmonie

tuinkamer-op-maat
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Het is belangrijk je thuis te voelen in jouw eigen huis. Over de jaren kan je smaak veranderen en de leefruimte die je nodig hebt. Dit betekent niet gelijk dat wanneer die smaak verandert je ook moet verhuizen of jouw hele huis op z’n kop moet zetten. Door een paar kleine aanpassingen in en om het huis heen te doen kan je gemakkelijk jouw huidige huis weer als nieuw laten aanvoelen. Zo is het niet nodig om drastische veranderingen te doen om weer optimaal te kunnen genieten in jouw eigen woning, dit geldt voor het huis en de tuin.

Hoe kan je het hele jaar door genieten van de tuin?

Je tuin is iets waar je het hele jaar van wilt kunnen genieten. Om dit te kunnen realiseren zijn er verschillende dingen die je kan doen. Zo kan je ervoor zorgen dat jouw tuin het hele jaar door er mooi bij staat door de juiste planten uit te kiezen. Ook zou je een leuke tuinset kunnen uitkiezen of lampjes neerzetten en ophangen om zelfs jouw tuin in het donker gezellig te maken. Een leuke toevoeging waarmee je jouw tuin nieuw leven kan inblazen en ook jouw tuin het hele jaar aantrekkelijk maakt is met een overkapping. Een overkapping kan je zelf ontwerpen en aankleden en het zorgt ervoor dat je in elke weersomstandigheid naar buiten kan.

Maak de overkapping passend

Een overkapping kan in verschillende maten. Een kleine overkapping aan huis is daarom zo gek nog niet. Een overkapping aan jouw woning kun je zelf samenstellen naar eigen wens. De grootte van de overkapping is één van de onderdelen die je zelf kunt bepalen. De maten gaan van 306 cm breedte tot 1206 cm en van 200 cm diep tot 350 cm diep. Een kleine overkapping aan huis is dus prima te realiseren. Om extra te kunnen profiteren van een overkapping, kun je er voor kiezen om glazen wanden eromheen te doen. Een overkapping met glas aan huis zorgt ervoor dat de wind en regen niet onder de overkapping door komen. Het weer zal geen rol meer spelen om te kunnen genieten van jouw tuin.

Klein of groot een overkapping aan de woning schept harmonie

Bang dat een kleine overkapping aan huis niet mooi gaat zijn? Overkappingen voegen altijd iets extra’s toe aan jouw tuin. Het geeft een mooie overgang van de woning naar de tuin, dit zorgt voor balans. Door de overkapping aan de woning leuk in te richten creëer je een speciaal plekje. Als de overkapping niet heel groot is betekent het niet dat je het niet leuk kunt inrichten. Door bijvoorbeeld hangplanten op te hangen of een spiegel op te hangen creëer je sfeer zonder dat de ruimte er kleiner door gaat lijken.

Overkapping voor een tussenwoning

Heb je een tussenwoning, maar wil je er toch nog wat extra moois van maken? Een overkapping glas aan huis geeft net de kers op de taart waar je naar zoekt. Een overkapping hoeft helemaal niet extreem duur te zijn. Je kunt zelf de overkapping aan de tussenwoning uitkiezen. Op deze manier kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Een overkapping met glas aan huis geeft je het comfort geen last te hebben van regen of wind die naar binnen komen, dit kun je ook simpel houden met een kleine overkapping aan huis.

Solundo helpt bij het realiseren van jouw droomwoning

Een overkapping kan ervoor zorgen dat je vernieuwing aan jouw woning kan geven. De overkapping kan je mooi laten aansluiten en zorgt ervoor dat je het hele jaar van de tuin kan genieten. Wil je meer informatie over de verschillende opties die komen kijken bij het aanschaffen van een overkapping? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom. Wij helpen je graag om van jouw woning een droomwoning te maken!

203