KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een aluminium overkapping vrijstaand creëert een stijlvolle tuin

aluminium overkapping vrijstaand
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een aluminium overkapping vrijstaand is ideaal als u de overkapping niet vast aan uw huis wilt.  Heeft u een mooi plekje achter in de tuin waar u nog weinig gebruik van maakt? Dan kan dat zomaar de ideale plek zijn om daar een overkapping vrijstaand van aluminium te plaatsen. De overkapping kan helemaal naar eigen wens worden gemaakt. De afmetingen, kleur, stijl en nog andere extra’s kunnen worden samengesteld zodat het aan al uw wensen voldoet. Om de overkapping aluminium vrijstaand echt af te maken kunt u er een mooie lounge set en een paar planten in zetten. Het geeft net iets meer invulling in uw tuin. Zo ontstaat er meer dynamiek en wordt uw tuin interessanter.

Het hele jaar door van de tuin genieten

Een stijlvolle tuin dat wil iedereen. Maar hoe zorg je voor dat extra beetje verfijning? Een aluminium overkapping vrijstaand geeft net een extra verfijning aan de tuin. Het creëert een plek waar u zich kan terugtrekken. Een plek waar u tot ‘s avonds laat nog leuke gesprekken kan voeren met vrienden. Een overkapping van aluminium vrijstaand geeft u de vrijheid nooit afhankelijk te zijn van het weer met de plannen in de tuin. Een gezellige barbecue op uw verjaardag, maar de verjaardag is in oktober? Dat hoeft geen probleem te zijn, iedereen kan droog en warm onder de overkapping van aluminium vrijstaand. En dit niet voor 1 verjaardag, maar voor vele jaren erna.

De aluminium overkapping vrijstaand is duurzaam en bijna helemaal onderhoudsvrij. Niet alleen in de winter zou u vrienden kunnen uitnodigen zelfs in december, januari en februari is dat geen probleem. U kunt namelijk een infrarode verwarming laten installeren waardoor u het nooit koud hoeft te hebben in de aluminium overkapping vrijstaand. Een overkapping van aluminium vrijstaand geeft u het hele jaar de gelegenheid om van de tuin te genieten.

Weet u nog niet precies waar en met welke extra’s u uw overkapping wilt? Kom gerust langs bij onze showroom en laat u adviseren.

Veelgestelde vragen over een aluminium overkapping vrijstaand

Hoe lang gaat een aluminium overkapping vrijstaand mee?  

Een aluminium overkapping vrijstaand kan jarenlang meegaan. Over het algemeen hoort de overkapping 25 jaar lang mee te gaan. Aluminium is namelijk een duurzaam en onderhoudsarm materiaal. Een aluminium overkapping vrijstaand is opgewassen tegen verschillende weersinvloeden wat ervoor zorgt dat u voor jarenlang optimaal kunt genieten van de overkapping.

Kunt u op een aluminium overkapping staan?  

Aluminium is een erg stevig materiaal, hier kunt u dus zeker ook op staan. Wanneer het toch een keer nodig is om de overkapping schoon te maken hoeft u niet het dak te ontwijken. U kunt gerust op het dak staan of dit nou van polycarbonaat is of van glas. De aluminium overkapping vrijstaand is stevig genoeg om af en toe op te staan om er zo jarenlang plezier van te hebben.

203