Een afdak terras zelf maken

Een afdak voor uw terras kunt u gemakkelijk zelf maken door de stappen in onze handleiding te volgen. Lees hier hoe het precies werkt. 

Een afdak terras zelf maken met behulp van Solundo

Een terras in uw tuin hebben is heerlijk, maar helaas kunt u er niet het hele jaar door van genieten. Mede doordat ons land nogal wat regen kent. Droog blijven zit er dan helaas niet in wanneer u op het terras zit. Om dit te verhelpen kunt u ervoor kiezen om een afdak terras zelf te maken. Dat klinkt misschien moeilijker dan het daadwerkelijk is. Hieronder bespreken we hoe het precies in elkaar zit. Na het lezen van dit blog kan elke doe-het-zelver een afdak terras maken.

Hoe kan ik een afdak terras maken?

Een afdak terras zelf maken is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar met behulp van de handleidingen van Solundo kan ook u een afdak maken voor het terras! Eerst begint u met het samenstellen van het pakket dat het best bij u en uw huis past.

Er zijn een aantal stappen die vereist zijn rondom een bestelling. Hierbij gaat het om de kleur, het dak materiaal om afdak terras te maken, een type sierlijst en de grootte. Hier eenmaal een beslissing in kunnen maken? Dan kunt u een keuze maken uit allerlei extra opties. In deze extra opties, worden ook de specifieke handleidingen voor u aangeboden. Let op; de handleidingen zitten dus niet standaard bij een levering.

In de handleiding, die aansluit op het door u gekozen pakket, wordt u stapsgewijs meegenomen in het proces. Daarbij wordt duidelijk gemaakt met welke gereedschap u op dat moment dient te werken. Welke schroeven, bouten, moeren of spijkers ingezet moeten worden en hoe u het dient te doen. Door deze stappen goed te blijven volgen kunt u een afdak terras zelf maken.

Een glazen afdak maken kan misschien een grotere uitdaging zijn. Ondanks dat het stap-voor-stap wordt beschreven in de handleiding die u bij ons kunt bestellen. Mocht u er niet uitkomen en wilt u heel graag het glazen afdak zelf maken. Dan kunt u ons bellen en helpen wij u weer op weg met uw zelfbouw afdak.

De levering na bestelling

Nadat u de bestelling heeft geplaatst wilt u natuurlijk zo snel mogelijk het afdak maken voor het terras. Dat snappen wij! Daarom doet Solundo er alles aan om uw bestelling binnen zes weken bij u thuis af te leveren. De levering wordt echter door een derde partij gedaan. Mocht het dus voorkomen dat de levering vertraging oploopt. Zullen wij samen met u tot een gepaste oplossing komen, zodat u alsnog tevreden kunt zijn. Overigens houden wij u tijdens het proces van zending op de hoogte van allerlei ontwikkelingen, zodat u niet voor verassing komt te staan en u zo snel mogelijk het terras afdak kan maken.

Gaat u binnenkort het afdak terras zelf maken? Bestel dan uw zelfbouw afdak pakket via Solundo!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..