KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

De verrassende mogelijkheden van een carport camper bij u thuis!

Edited.png
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een carport camper. Doeltreffende stalling van uw camper en toch flexibel.

Onbekend maakt onbemind: een terrasoverkapping of carport als carport voor camper gebruiken. Of caravan natuurlijk. Wij Nederlanders staan bekend als een reislustig volk. Vaak met caravan of camper. Vraag maar eens aan onze oosterburen.

Toch stallen we onze caravan of camper vaak elders in een caravanstalling of bij een boer. En natuurlijk heeft niet iedereen de mogelijkheid om de caravan of camper thuis te stallen en meestal zeker niet direct voor de deur. Maar er zijn ook mensen die wel de mogelijkheid hebben om een carport camper bij de woning te plaatsen en dit toch niet doen. We zeiden al, onbekend maakt onbemind.

De beeldvorming is namelijk dat een eigen carport voor camper of caravan bouwen een dure aangelegenheid is. Voor dat geld kun je heel wat jaren een caravanstalling huren. Maar wanneer u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, is het toch best handig om de camper of caravan bij huis te hebben. Dat scheelt u een hoop gedoe van regelen, wegbrengen, ophalen, enz. En voor het geld hoeft u het niet te laten, een aluminium terrasoverkapping als carport camper of caravan plaatsen is al snel terugverdiend. Zeker wanneer u het gemak erbij telt: snel inpakken en een weekendje weg. Heerlijk, wie wil dat nu niet?

Op het gebied van buiten beleving is jaren een trend te zien van meer en langer buiten verblijven door middel van een terrasoverkapping. Een trend die daar naadloos bij past, is kamperen met caravan of camper. En daarbij zien we ook nog eens dat steeds meer mensen een camper aanschaffen. 

Een camper biedt ruimte en comfort en je hebt altijd snel je eigen spullen onder handbereik. Lekker erop uit. Een aanschaf van waarde, die men niet zomaar doet. Dan verdient de camper het toch ook om goed gestald onder een carport camper te worden. De overkapping beschermt uw camper en u kunt er snel op uit. Fantastisch!

203