De verrassende mogelijkheden van een carport camper bij u thuis!

Maak kennis met een carport camper. Doeltreffende stalling van uw camper en toch flexibel.

Een carport camper. Doeltreffende stalling van uw camper en toch flexibel.

Onbekend maakt onbemind: een terrasoverkapping of carport als carport voor camper gebruiken. Of caravan natuurlijk. Wij Nederlanders staan bekend als een reislustig volk. Vaak met caravan of camper. Vraag maar eens aan onze oosterburen.

Toch stallen we onze caravan of camper vaak elders in een caravanstalling of bij een boer. En natuurlijk heeft niet iedereen de mogelijkheid om de caravan of camper thuis te stallen en meestal zeker niet direct voor de deur. Maar er zijn ook mensen die wel de mogelijkheid hebben om een carport camper bij de woning te plaatsen en dit toch niet doen. We zeiden al, onbekend maakt onbemind.

De beeldvorming is namelijk dat een eigen carport voor camper of caravan bouwen een dure aangelegenheid is. Voor dat geld kunt u heel wat jaren een caravanstalling huren. Maar wanneer u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, is het toch best handig om de camper of caravan bij huis te hebben. Dat scheelt u een hoop gedoe van regelen, wegbrengen, ophalen, enz. En voor het geld hoeft u het niet te laten, een aluminium terrasoverkapping als carport camper of caravan plaatsen is al snel terugverdiend. Zeker wanneer u het gemak erbij telt: snel inpakken en een weekendje weg. Heerlijk, wie wil dat nu niet?

Op het gebied van buiten beleving is jaren een trend te zien van meer en langer buiten verblijven door middel van een terrasoverkapping. Een trend die daar naadloos bij past, is kamperen met caravan of camper. En daarbij zien we ook nog eens dat steeds meer mensen een camper aanschaffen. 

Een camper biedt ruimte en comfort en u hebt altijd snel uw eigen spullen onder handbereik. Lekker erop uit. Een aanschaf van waarde, die men niet zomaar doet. Dan verdient de camper het toch ook om goed gestald onder een carport camper te worden. De overkapping beschermt uw camper en u kunt er snel op uit. Fantastisch!

Veelgestelde vragen over de carport camper

Waar kan een carport voor de camper geplaatst worden?

U hoeft uw carport voor de camper niet direct aan het huis vast te zetten. Het is ook mogelijk om de carport vrijstaand te plaatsen naast de woning. Dit kan erg fijn zijn wanneer u een grote oprit heeft en het niet mooi en praktisch is wanneer de camper direct naast de woning zou staan. Met een carport voor de camper kunt u altijd de camper beschermd stallen op een gewenste plek bij uw woning.

Heb ik een vergunning nodig voor een carport voor de camper?

Een carport voor de camper wordt meestal als hetzelfde gezien als een standaard overkapping. Voor zo’n overkapping heeft u meestal geen vergunning nodig. Echter kan het zo zijn dat uw gemeente aanvullende regels heeft als het gaat om een carport voor de camper, de plaats van de carport kan hierbij een rol spelen. Check daarom voor de zekerheid altijd bij uw gemeente of een vergunning nodig is, voordat de carport geplaatst wordt.

Is dit een carport camper bouwpakket?

De carport voor de camper kan gemakkelijk zelf in elkaar gezet worden. Bij de levering ontvangt u alle benodigde materialen voor de carport met een duidelijke montagehandleiding. Dit zit allemaal in hetzelfde bouwpakket zodat u gelijk aan de slag kan. De carport voor de camper kunt u dus gemakkelijk zelf in elkaar zetten met behulp van het bouwpakket van Solundo.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..