KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Alu veranda zelfbouw pakket

aluminium veranda's
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Zelf een aluminium veranda bouwen kan met behulp van Solundo

Een vlonder tegen uw huis, tegen uw tuinhuis of middenin de tuin is een fijne toevoeging voor uw woning. Maar met een overdekte veranda bent u helemaal in de nopjes. Ook tijdens regen, wind of ander nat weer kunt u dan van uw tuin genieten. Om dit zelf ook te kunnen kunt u de bouw uitbesteden of zelf een aluminium veranda bouwen. Dit klinkt misschien als een uitdaging. Maar wij van Solundo zijn ervan overtuigd dat met onze handleiding elke doe-het-zelver een aluminium veranda zelfbouw pakket kan opzetten. Lees hier de voordelen die het biedt en hoe u het pakket zelf kan gebruiken.

 

De voordelen die een afgedekte veranda biedt

Wanneer u een overdekte aluminium veranda gaat bouwen, haalt u er niet alleen meer voldoening uit, er zitten nog tal van andere voordelen aan.

Door een aluminium veranda zelfbouw pakket te gebruiken, bespaart u enorm veel kosten op manuren. Wanneer u een partij inhuurt om het werk te verrichten, gaat veel van het budget naar de uren die erin worden gestoken. Wanneer u een alu veranda zelfbouw pakket gebruikt omzeilt u dit. Daarnaast is de voldoening die u er uit haalt vele malen groter.

Bij het aluminium veranda zelfbouw pakket kunt u de materialen, kleuren, het type product allemaal zelf samenstellen. Dit maakt het voor u fijner om het eindproduct af te kunnen stellen op uw huis. Zo kan het ontwerp naadloos aansluiten op uw woning, tuin of schuur. Ook heeft u keuze uit diverse aluminium veranda glas soorten.

Het alu veranda zelfbouw pakket komt alleen maar met hoogwaardige materialen. Hierdoor is het redelijk onderhoudsarm en kan het jarenlang meegaan. Een beetje liefde aan het begin van het seizoen is echter wel nodig. Door het met een hoge drukspuit schoon te maken, is het weer klaar voor het seizoen.

Hoe werkt het samenstellen en de bouw precies?

Op de website kunt u het pakket samenstellen naar uw wensen. Hiervoor moet u eerst een keuze maken uit een aantal vereiste materialen en producten. Dit komt neer op de kleur van het materiaal, het materiaal voor het dak, het type sierlijst en de uiteindelijke grootte. Wanneer u de keuze heeft kunnen maken, krijgt u de overige opties te zien. Bij de extra opties kunt u ook een handleiding bestellen. Wij raden dit aan, hiermee is de constructie makkelijker te voltooien. Volgt u de stappen in de door u gekozen handleiding? Dan kan elke doe-het-zelver het alu veranda zelfbouw pakket voltooien.

Dan heeft u nog genoeg keuze om uw veranda uniek te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zijwanden, een zonwering, terrasverwarmers en meer. Heeft u ook hier een keuze in kunnen maken? Dan kunt u de selectie opslaan mocht u nog twijfelen. Of u kunt de selectie bestellen door het bestelproces te volgen. Nadat u de bestelling geplaatst heeft, zal Solundo er alles aan doen om uw bestelling binnen zes weken bij u thuis af te leveren. Lukt ons dit door omstandigheden helaas niet? Dan zal Solundo, samen met u, tot een oplossing komen zodat de koop alsnog naar tevredenheid gesloten kan worden.

203