KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Glazen schuifwanden

Prachtige glazenschuifpui of glazen schuifwanden voor overkapping of balkon. De schuifwanden zijn in 3 verschillende kleuren beschikbaar. Een schuifwand overkapping zorgt voor een mooi geheel, een elegante aanvulling op uw overkapping of balkon. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen glazen schuifwanden samen

Hieronder in het filter kunt u het gewenste aantal sporen, lengte van de rail, kleur van rail en deursets en de gewenste afmetingen (breedte en hoogte) van uw glazen wanden overkapping in stellen.

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset

2. Extra opties

Hieronder bestelt u uw accessoires voor uw glazenschuifwand, zoals tochtborstels en handgrepen.

Montagehandleiding

De handleidingen zijn digitaal te downloaden onder service & montage of selecteer hier de juiste handleiding(en) die dan uitgeprint mee worden geleverd.
Wilt u door een erkend montagebedrijf laten opbouwen? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina van aanbevolen opbouwbedrijven.

Tochtborstels Glas-Glas
Tochtborstels Glas-Glas
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
Deurgrepen

Deurgrepen (Let op, bij zijgeleiding zijn opschuif deurgrepen beperkt toe te passen.)

  • F
  • F
  • F
Eindplaatjes railset
Eindplaatjes railset worden gebruikt wanneer er geen zij-aanslag aanwezig is (zoals een staander of een balk). Het voorkomt zowel het uitrijden van de deuren als het eruit glijden van de borstels. Sunrooms is één van de weinige systemen die deze optie aanbieden door unieke profilering van zowel de bovengeleiding als onderrail.
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
In de Materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Totaal:
Totaalprijs: € 328,35
Door u gekozen opties: € 0,00
Prijs inclusief opties en BTW: € 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Concept versturen

Met het versturen van het concept gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden overkapping of ook wel glazen schuifwanden terras of glazen schuifwanden buiten: een must voor elke terrasoverkapping of afscherming van uw terras. Een glazenschuifpui voor veranda of glazen schuifwand buiten, wie wil dat nu niet? Met een glazen schuifpui voor overkapping heeft u meer comfort op uw terras; onze glazen schuifwanden voor buiten van het merk Sunrooms® kunnen uw terrasoverkapping eenvoudig omtoveren in een glasoase: rondom vrij zicht naar buiten door de glazen schuifwand voor overkapping, zonder dat de weersomstandigheden invloed op uw comfort hebben.

Vergroot uw woonwaarde met een glazen schuifwand

Met glazen schuifwanden terras kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Met de schuif wanden kunt u zelf reguleren hoeveel wind u doorlaat op uw terras. Bovendien vergroot u met onze glazen schuifwand overkapping de waarde van uw woning! Een glasschuifwand is een mooie toevoeging voor uw woning… Bekijkt u zelf maar eens de foto's van een glazen schuifwand buiten met overkapping.

Of wat denkt u van een glazen schuifpui buiten of glazen schuifpanelen op uw balkon? Met onze glazen schuifwanden maakt u uw balkon tot een verlengstuk van uw woning. Een extra ruimte om bij elk type weer heerlijk te zitten en te genieten van het uitzicht door de glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwand buiten op balkon.

De voordelen van glazen wand

Met een glazen schuifpui veranda of een glazen schuifpui voor overkapping bent u tegen allerlei weersomstandigheden bestand. Dankzij de schuifwanden glas, oftewel de glazenschuifwand kunt u de glazen tuinkamers dichthouden bij koud of regenachtig weer en toch van buiten genieten. Glazen tuinkamers zijn bij uitstek de perfecte manier om het hele seizoen van uw tuin te genieten.

Met een glazen schuifwanden voor veranda ook wel glazenschuifpui voor overkapping zorgt u een warme sfeer en comfort. De glazen schuifwand laat zich makkelijk bedienen en geven een aangename sfeer en gevoel van vrijheid tegelijk. De glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwanden voor buiten kunnen namelijk met diverse accessoires aangevuld worden, zoals deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen. Dat maakt het totaalplaatje van glazen schuifwanden overkapping natuurlijk compleet.

Glazen schuifwand kenmerken

De glazen schuifwanden voor overkapping is duurzaam en stevig. De schuif wanden bestaan uit aluminium boven- en onderrails, een glasprofiel en een 10 mm gehard glazen paneel. De railsystemen van de glazen schuifwand voor overkapping zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen.

Een schuifwand glas bestaat uit aluminium onderdelen in combinatie met glasplaten. Andere benamingen ervoor zijn ook wel schuifdeuren glas of glas voor de overkapping. Glas voor de overkapping combineert u met de veilige glaspanelen van 82 cm of 98 cm breed en diverse hoogtevarianten, zo kunt u moeiteloos vrijwel elke opening voorzien van deze prachtige glas schuifwanden, oftewel glazen schuifpanelen.

Glazen wand op maat

Overweegt u een glazen schuifwand overkapping? Dan zijn er diverse mogelijkheden wat betreft kleuren en afmetingen. Afhankelijk van wat bij uw huis of tuin past kunt u naar (woon)stijl de juiste glasschuifwanden, oftewel schuifdeuren glas kiezen. Een glazen schuifwand voor overkapping is standaard leverbaar in drie kleuren: crèmewit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016) of verkeerswit (RAL9016). Het is zelfs mogelijk om bovenrail en deursets onderling in verschillende kleuren te combineren, de keuze is aan u. De combinaties voor een glazen schuifwand overkapping zijn daarmee bijna eindeloos. Hierdoor kan elke schuifwand passend gemaakt worden voor uw woning.

Een glazen wand kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo bestaan er glazen schuifwanden voor overkapping, glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifwanden buiten voor het balkon en nog diverse andere manieren waarvoor de glas schuifwanden ingezet kunnen worden. Glas voor de overkapping is daarnaast in verschillende afmetingen en soorten verkrijgbaar, voor ieder wat wils. Er is altijd een glazen schuifpui buiten of glazen deuren voor de overkapping die passen bij uw situatie. De glazen schuifwand kan op maat gemaakt worden voor uw situatie. Niet alleen de kleur kunt u kiezen, maar ook de afmeting en de hoeveelheid deuren die past bij de glazen schuifwand op maat.

Vraag advies over een glazen schuifwand

Solundo biedt veel verschillende opties aan als het gaat om glas voor een overkapping of glazen schuifwanden in het algemeen. Glazen deuren overkapping, glazen schuifwanden voor veranda of toch gewoon glazen schuifwanden voor uw woning Solundo helpt u in elk geval de juiste keuze te maken voor uw specifieke behoeftes. Bent u benieuwd naar welke opties het beste zijn en welke extra’s u nodig heeft om de glas schuifwanden optimaal te kunnen gebruiken? Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden voor glazen schuifwanden overkapping, glazen schuifwanden voor buiten of een glazen schuifdeur dan zullen wij u helpen met persoonlijke advies.

Veelgestelde vragen

Zorgt Solundo voor de installatie van mijn glazen schuifdeuren?  

Onze glazen schuifwanden zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van onze montagehandleiding. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig te installeren zijn, bieden wij geen montage aan. Wij staan tot uw beschikking!

Heb ik een fundering nodig onder mijn glazen schuifwand?  

Als er geen stabiele ondergrond beschikbaar is, is het aan te raden om een aluminium koker onder de onderrail te plaatsen.

Kan ik de kleur van mijn glazen schuifdeuren veranderen?  

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crèmewit (RAL9001), antracietstructuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005M).

Welke onderdelen van de glazen schuifwand zijn in kleur gecoat?  

In de standaardkleuren crèmewit (RAL9001), antraciet (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn de bovenrail, deursets en zijgeleidingsprofielen altijd in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. OPGELET, bij de matzwarte variant (RAL9005M) is de onderrail ook in kleur gecoat!

Kan ik de geleiderailsets of andere onderdelen op maat laten zagen?  

Alle onderdelen bestaan uit verschillende standaardmaten, zodat ze in veel gevallen toepasbaar zijn. Daarom zagen we niet op maat. Meet zorgvuldig en selecteer de juiste maten in de configurator!

Kan ik ook afzonderlijke boven- of onderrails krijgen?  

De railsets zijn standaardpakketten waarin boven- en onderrails van dezelfde lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te garanderen, is het niet mogelijk om deze onderdelen los van een complete railset aan te schaffen.

Worden er schroeven meegeleverd voor mijn glazen schuifwand?  

Solundo glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, wat verschillende montagemethoden en verschillende montagematerialen vereist. Daarom leveren we standaard geen schroeven mee.

Ik wil graag meenemers op mijn deuren monteren. Welke moet ik kiezen?  

Bekijk hier onze montagehandleiding voor meer uitleg over onze meenemers en het type dat u nodig hebt voor Solundo glazen schuifdeuren.

Wanneer heb ik eindplaten nodig op de railsets?  

Monteert u de railsets tussen bestaande muren, palen of poeren die de railsets aan het uiteinde volledig afdekken? Dan hebt u geen eindplaten nodig. Als u de railsets met een "open eind" monteert, hebt u eindplaten nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails glijden.

Welk glas wordt gebruikt voor de glazen schuifdeuren?  

De Solundo glaspanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10 mm gehard glas. Hierdoor zijn ze zeer duurzaam.

Welke glasformaten zijn verkrijgbaar?  

Solundo heeft verschillende glasbreedtes (82 cm of 98 cm) en glashoogtes in zijn assortiment, zodat het in bijna alle gevallen kan worden toegepast. Er zijn in totaal 22 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes hebben een groot bereik, dat in het keuzemenu wordt weergegeven als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte voor u van toepassing is en selecteer de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. De juiste glashoogte wordt automatisch voor u geselecteerd.

Kan ik een thermisch geïsoleerde tuinkamer maken met de glazen schuifdeuren?  

Solundo kan ervoor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk geïsoleerd wordt door het gebruik van zijprofielen en borstelprofielen. Dit vermindert wind / tocht aanzienlijk. Neem deze twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Waar vind ik technische tekeningen en afmetingen voor de glazen schuifwanden?  

Hier kun je de technische tekeningen in alle maten downloaden als PDF om de glazen schuifwanden gemakkelijk zelf te monteren.

325